Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – top model od Samsungu a mobily nižší třídy

mobily 23 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – nejen odolné smartphony

Motorola Moto E40

Model Moto E40 byl uveden před několika měsíci, ale nyní se objevil v našem systému pro sledování novinek v českých obchodech. Jde o mobil zapadající do nejnižší třídy, který může zaujmout například větší kapacitou baterie nebo zvýšenou odolností vůči vodě.

Specifikace Motorola Moto E40

Vivo Y33s

S cenou pod šest tisíc korun se snaží zaujmout novinka od společnosti Vivo. Model Y33s nabízí poměrně zajímavé specifikace v čele s větší baterií a 50MPx senzorem.

Specifikace Vivo Y33s

Samsung Galaxy S21 FE

Se zpožděním byl uveden nejnovější top model Galaxy S21 FE od Samsungu. Ten jsme si v rychlosti již mohli vyzkoušet, o čemž si můžete přečíst v našem článku. Základní model takřka atakuje hranici 19 000 Kč, ale lze jej pořídit i s výkupním bonusem. Na nějaký čas se tento mobil stane hlavním top modelem od Samsungu.

 

Specifikace Samsung Galaxy S21 FE

Exit mobile version