Nové chytré hodinky od Louis Vuitton vyjdou na 71 000 Kč bez daně

Nové chytré hodinky od Louis Vuitton vyjdou na 71 000 Kč bez daně
2022-01-14T16:35:45+02:00
• 15. 1. 2022

Zdroj: Louis Vuitton

1

Pořídit si chytré hodinky není v dnešní době nějak nákladná záležitost. Ceny začínají na částce kolem tisíce korun, přičemž takové pomyslné top modely od zaběhnutých firem přijdou přibližně na deset tisíc korun. Na trhu najdete ale dražší modely, které se vyznačují nejen preciznějším zpracováním a použitím speciálních materiálů. Zde se již bavíme o částce kolem třiceti tisíc korun. Na trhu jsou ale i dražší modely, ale zde jde jen o značku. Právě takové hodinky byly představeny a stojí za nimi Louis Vuitto. Hodinky jsou uvedeny v rámci série Tambour Horizon Light Up.

Tambour Horizon Light Up

Zde si opravu zaplatíte za značku, jelikož základ je poměrně běžný. Pokud bychom se dívali jen na specifikace, tak Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up jsou chytré hodinky se Snapdragonem Wear 4100. Displej má 1,2 palců a jedná se o AMOLED panel s rozlišením 390 x 390 pixelů. Operační paměť má velikost 1 GB a pro data poslouží 8 GB prostoru. K dispozici je GPS a senzor srdečního tepu.

Louis Vuittons Tambour Horizon Light Up 2 1280x853x Louis Vuittons Tambour Horizon Light Up 3 1280x853x

Zdroj: Louis Vuitton

Zatím by se tedy jednalo o běžnější chytré hodinky, avšak je zde jedno podstatné ale. Tyto hodinky nemají Wear OS. Společnost si raději zvolila vlastní proprietární systém. To ale zároveň znamená, že tyto hodinky nemají k dispozici jakýkoliv platební systém. Jako hlavní materiál je zde ocel a samotné sklo je safírové. Baterie by měla vydržet jeden den.

tambour horizon light up family 2 1 1092x711x

Zdroj: Louis Vuitton

Sice byste z obrázků mohli soudit, že displej je zakřivený, tak ve skutečnosti je samotný obvod vybaven 24 LED světly, které rozzáří ikony po obvodu. Pokud byste takové hodinky chtěli, budete potřebovat speciální aplikaci pro spárování, přičemž má být k dispozici pro iOS, Android a HarmonyOS.

Základní model těchto hodinek přijde na 3 300 dolarů (cca 71 000 Kč), ale je k dispozici verze i za 3 600 dolarů (cca 77 500 Kč). Ceny jsou uvedeny bez daně a dalších poplatků. Můžeme odhadovat, že by se česká cena mohla pohybovat minimálně na částce 92 300 Kč za základní model.

Zdroje: cnet.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jako dárek k hodinkám dostanete řetízkový kolotoč a 10 nejrychlejších ještě maringotku

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat