Honor X30 se ukazuje na fotografiích aktualizováno

Honor X30 se ukazuje na fotografiích [aktualizováno]
2021-12-14T19:30:57+02:00
• 14. 12. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Aktualizováno 14. 12.

Stačilo jen pár dnů, aby se objevily reálné fotografie nadcházející novinky Honor X30. Ostatně k představení by mělo dojít ještě tento týden v Číně, ale zatím nevíme, kdy novinka zamíří na evropský trh, případně ten český. Kromě toho se ukazuje také přední strana. Zatímco horní část nabídne minimální rámečky, spodní má již výraznější bradu. Kamera bude umístěna do otvoru ve středové části mobilu.

gsmarena 006 1200x800x gsmarena 004 2 1200x800x gsmarena 005 1 1200x800x gsmarena 003 3 1200x800x

Zdroj: GSMArena

Původní článek 12. 12.

V říjnu společnost Honor v Číně představila smartphony Honor X30i a Honor X30 Max. Honor se nyní chystá 16. prosince představit Honor X30 na tuzemském. Údajné specifikace naznačují, že bude mít lepší parametry než stávající modely z řady X30. Nyní se na webu Weibo od uživatele Panda is Bald objevil render, který odhaluje design zadního fotoaparátu modelu Honor X30.

Uniklý obrázek ukazuje, že se Honor X30 bude mít kruhový kryt fotoaparátu. Smartphone bude vybaven třemi fotoaparáty a LED bleskem. Nedávný únik informací uvádí, že X30 má 48megapixelový primární fotoaparát a dvojici 2megapixelových snímačů. Bude se tak řadit do nižší střední kategorie.

Honor X30 camera

Design zadní strany telefonu Honor X30. Zdroj: Weibo

Huawei drží informace v tajnosti

Ačkoli se spekuluje, že Honor X30 je vybaven tzv. průstřelem v displeji, tedy kamera bez tzv. notche, neexistuje zatím žádný obrázek, který by představoval jeho přední design. Jediné další, co je o modelu X30 známo, je, že bude vybaven procesorem Snapdragon 695. Ostatní podrobnosti o smartphonu jsou zatím tajné.

Na jeho pravém boku se nachází ovládání hlasitosti a zapínací tlačítko. Absence fyzické čtečky otisků prstů naznačuje, že by mohl být vybaven displejem AMOLED se čtečkou otisků prstů v obrazovce. Doufejme, že novější zprávy, které se mohou objevit před datem uvedení na trh, odhalí více podrobností o jeho displeji a dalších specifikacích. Představit by se mohl na čínském trhu již po 15. prosinci.

Kromě modelu Honor X30 pracuje čínský výrobce také na modelu Honor 60 SE. Očekává se, že toto zařízení přijde s podporou 40W rychlého nabíjení.  Dostupné jsou zatím jen rendery pouzdra telefonu, které se objevily minulý týden. Tyto snímky prozradily, že bude vybaven displejem s tzv. průstřelem pro kameru, třemi kamerami na zadní straně a bude mu bohužel chybět 3,5mm audio jack.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat