Huawei Mate V s vyklápěcím designem ještě letos

Huawei Mate V s vyklápěcím designem ještě letos
2021-12-07T16:30:16+02:00
• 7. 12. 2021

Zdroj: GSMArena

Pamatujete si na doby, kdy globálnímu trhu s mobilními telefony kralovala véčka? Není to tak dávno, co Motorola představila legendární model Razr jako skládací vyklápěcí telefon. Právě vyklápěcí koncept je jeden z možných směrů, kterým by se skládací telefony mohly vydat. 

Huawei Mate V

Nějakou dobu se spekuluje o tom, že se i Huawei o tento koncept zajímá. Doposud jsme toho ale věděli opravdu málo, takže jsme si neměli, jak udělat jasnější představu o tom, jak by takové zařízení od Huawei vlastně vypadalo. Nyní ale víme bližší detaily, včetně data uvedení na trh a dalších specifikací. 

Huawei Mate V

Zdroj: GSMArena

Nutno podotknout, že podoba zařízení se opírá o patent, který Huawei získalo v roce 2020. Zahraniční média informují o tom, že by patent mělo používat zařízení Huawei Mate V. V současnosti víme, že by se zařízení mělo vyklápět, tak jako Motorola Razr. Dorazit na trh by telefon měl už 23. prosince. Mate V má být pro Huawei obecně velkou hvězdou, ovšem společnost chystá i další produkty – televizory, notebooky a chytrý náramek Fit Mini. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat