Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – bez nabíječky, luxusní i pro extrémní sportovce

hodinky 21 1200x675x 1

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – netradiční, luxusní i levné

Wonlex SmartWatch 50001-8

Do teď jsme byli zvyklí, že dětské hodinky musí být barevné, ale to není případ modelu Wonlex SmartWatch 50001-8. Nabízí telefonní funkce, GPS, SOS tlačítko a hlavně se snaží nalákat na cenu.

NEOGO AW11

Dalším takovým modelem se střídmějším designem je NEOGO AW11. Tyto dětské hodinky jsou o něco dražší, ale nabízí trochu lepší design a doprovodné funkce. Nechybí podpora pro SIM kartu a je zde také certifikace IP67, takže hodinkám nevadí voda a prrach.

Matrix PowerWatch X PW05

O hodinkách PowerWatch X jste si u náš mohli přečíst a nyní jsou běžně k dispozici k zakoupení v českých obchodech. Cena je značně vysoká a umí měřit jen základní aktivity, ale na druhou stranu se nikdy nemusíte zabývat napojením na nabíječku, jelikož energii si berou z vašeho těla.

Huawei Watch Fit mini

Huawei představil kompaktní a cenově dostupné chytré hodinky Watch Fit Mini a nyní jsou k dispozici v obchodech. Nabízí spoustu funkcí, elegantní provedení a 14denní výdrž na jedno nabití.

Wotchi

Společnost Wotchi má na českém trhu další modely chytrých hodinek, tentokrát pro dámy. Nabízí budík, krokoměr či měření srdečního tepu. Výdrž na jedno nabití se pohybuje kolem 7 dnů. Nechybí odolnost vůči vodě a prachu.

Coros VERTIX 2

Pokud hodinky stojí více jak deset tisíc korun, tak by měly nabízet nebývalé možnosti nebo zpracování. Coros VERTIX 2 přijdou takřka na dvacet tisíc korun. Podporují poziční systémy GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a Beidou, a dokonce je k dispozici duální frekvence pro přesnější měření. Mají zabudovanou offline mapu světa. Při běžném používání vydrží 60 dnů, ale tato doba se snižuje se zapnutými pozičními systémy, přičemž si můžete vybrat, jak moc se mají používat. K dispozici je EKG, WiFi a Bluetooth. Cena se dá pochopit, když ještě připočítáte titanovou slitinu a safírové sklo.

Exit mobile version