Využijte kód z článku a sluchátka Jabra Elite 7 Pro koupíte za zdaleka nejnižší cenu sponzorovaný článek

Využijte kód z článku a sluchátka Jabra Elite 7 Pro koupíte za zdaleka nejnižší cenu [sponzorovaný článek]
2021-11-16T18:09:18+02:00
• 16. 11. 2021

Společnost Jabra má na svém kontě řadu povedených a mezi uživateli velmi oblíbených sluchátek. A vše nasvědčuje tomu, že v případě nových Elite 7 Pro tomu nebude jinak. Jde o zcela bezdrátová špuntová sluchátka, která oproti předchozím generacím nabízí několik zásadních vylepšení, avšak stále za stejnou sympatickou cenu. A díky našemu speciálnímu kódu je můžete pořídit vůbec nejlevněji na trhu.

Nové funkce i lepší výdrž baterie

Byť to z názvu nevyplývá, nová sluchátka Jabra Elite 7 Pro navazují na loňský model Elite 85t, oproti kterému jsou menší i lehčí, i přesto však disponují funkcemi navíc. Nejzajímavější novinkou je technologie MultiSensor Voice, která zásadně vylepšuje kvalitu vašeho hlasu během telefonních hovorů, jelikož kromě záznamu ze čtyř mikrofonů je snímána i vibrace vaší čelisti. I ve větrném počasí tak algoritmy dokážou odfiltrovat rušivé elementy a druhá strana vás slyší, jako byste stále vedle ní.

Jabra Elite 7 Pro 1200x800x

Jabra Elite 7 Pro

Plejáda mikrofonů je ale využívána i pro funkci aktivního potlačení hluku (ANC), jehož intenzitu si navíc můžete přizpůsobit. Stejně tak Jabra Elite 7 Pro nabízí funkci HearThrough, která naopak propouští do uší zvuky z okolí. Působivá by měla být i kvalita zvukové produkce, a to díky 6mm měniči, který v sobě ukrývá každé z obou sluchátek. Potěší také velmi solidní výdrž baterie až 8 hodin se zapnutým ANC (až 30 hodin s pouzdrem), rychlé nabíjení i voděodolnost IP57. V lednu 2022 se navíc sluchátka naučí užitečnou funkci Bluetooth Multipoint.

Jabra Elite 7 Pro za nejnižší cenu

Pokud vám novinka od Jabry padla do oka, můžete si je u Mobil Pohotovosti díky našemu speciálnímu slevovému kódu koupit za nejlepší cenu. Jabra Elite 7 Pro běžně stojí 5 190 Kč. Pokud ale zadáte kód dotekomanie7Pro v košíku na mp.cz, vyjdou vás sluchátka jen na 4 152 Kč. Sleva platí pro prvních 5 nejrychlejších a vztahuje se na všechny barevné varianty.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat