Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – herní novinka a mobily s vyššími kapacitami

mobily 17 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – mobil s termokamerou, herní i levný

ASUS ROG Phone 5s

V listopadu jsme se dočkali nových modelů ROG Phone a nyní se již dostávají na český trh. Cena je vyšší, ale samotné specifikace a možnosti jsou na značně dobré úrovni. V tomto případě jde hlavně o herní nasazení. Na druhou stranu chybí například bezdrátové nabíjení nebo odolnost vůči vodě.

Specifikace ASUS ROG Phone 5s

Nokia G50

Zářijová novinka G50 se dostává na český trh. Pokud odhlédnete od použitého procesoru, nabízí se za přijatelnou cenu dobře vybavený mobil s podporou 5G, větší kapacitou baterie a 48MPx foťákem. Co se týče Snapdragonu 480, tak ačkoliv se jedná o procesor nižší třídy, má dostatek výkonu pro běžného uživatele.

Specifikace Nokia G50

Samsung Galaxy A52

Od Samsungu jsme se dočkali také 5G verze modelu Galaxy A52 (recenze). V tomto případě nejde jen o podporu sítí páté generace. Navíc se nabízí ještě rychlejší displej a výkonnější procesor. I zde se najde voděodolnost nebo optická stabilizace obrazu. Tentokrát se dostává na trh verze s 8 GB RAM a 256GB prostorem pro data.

 

Specifikace Galaxy A52 5G

Cubot C20

Na český trh se dostává levnější novinka Cubot C20, která se snaží zaujmout svou výbavou. Bohužel procesor není zrovna nejlepší, takže tento mobil bychom doporučili velmi nenáročným uživatelům.

Specifikace Cubot C20

Exit mobile version