TicWatch Pro 3 Ultra jsou nové chytré hodinky

TicWatch Pro 3 Ultra jsou nové chytré hodinky
2021-10-15T06:00:25+02:00
• 13. 10. 2021

TicWatch Pro 3 Ultra; Zdroj: Mobvoi

4

Společnost Mobvoi je známá především svými chytrými hodinkami, přičemž verze Pro nabízí ne příliš standardní technologii duálního displeje. Po mnoha iteracích jsme se dočkali modelu, který v této oblasti nabízí drobné ale velmi důležité vylepšení. Novinka se jmenuje TicWatch Pro 3 Ultra a specifikace jsou trochu matoucí.

TicWatch Pro 3 oficiálně dostávají LTE variantu, cena bude 390 eur

TicWatch Pro 3 Ultra

Mobvoi láká u novinky TicWatch Pro 3 Ultra zejména na procesor Snapdragon Wear 4100 s technologií Mobvoi dual processor system. Bohužel společnost neuvádí nic konkrétního a není jasné, co vlastně bylo použito. Zřejmě firma myslí sekundární systém ovládající druhý displej, ale to není zcela jisté. Sice firma tuto specifikaci vyzdvihuje u TicWatch Pro 3 Ultra, ale ta samá specifikace je i u původního modelu TicWatch Pro 3.

ticwatch pro 3 ultra 3 1280x960x ticwatch pro 3 ultra 4 1280x960x

TicWatch Pro 3 Ultra; Zdroj: Mobvoi

Nejpodstatnější změna se týká sekundárného displeje, který je konečně podsvícený. Kromě toho si lze vybrat z 18 barev, což je rozhodně pozitivní. Jednalo se o slabinu, která byla vyřešena. U hodinek je trochu odlišný design, ale jinak se jedná o ten samý model, aspoň z pohledu specifikací.

embark img3 602x939x

TicWatch Pro 3 Ultra; Zdroj: Mobvoi

Firma dále láká na 72 hodin provozu, nebo 45 dní v úsporném režimu. Ve specifikacích na stránkách je uvedeno, že obsahují IHB/AFib detekci, tedy umí měřit fibrilaci. Cena hodinek je nastavena na 299,99 eur, tedy přibližně 7 600 Kč. Stále je zde ale systém Wear OS 2, ale je pravděpodobné, že se hodinky dočkají aktualizace na Wear OS 3. Bohužel nemáme tuto informaci potvrzenou.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Libor Foltýnek

14. 10. 2021, 23:57

Kde jste přišel k tomu, že hodinky umí měřit tlak? Podle specifikací umí fibrilaci a pravidelnost činnosti srdce, ale zrovna ten tlak tam chybí.

Přemysl Vaculík

VIP 15. 10. 2021, 6:00

Hups, omlouvám se, opraveno.

Prijde me, ze TicWatch vydava nove hodinky kazde 3 mesice… a proto celkem pochybuji, ze jejich softwarova podpora bude za neco stat…

Libor Foltýnek

14. 10. 2021, 23:59

Ono není co podporovat. O Wear OS se „stará“ Google. Aktualizace mně chodí každou chvíli, jak na systém, tak na aplikace. Všechno funguje, včetně možnosti placení. Není důvod si stěžovat, s hodinkami jsem spokojený, jak s výdrží, tak s funčností. Jediné, co bych bral, je bezdrátové nabíjení (teď to má kabel) a právě ten senzor krevního tlaku.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat