Dotekomanie.cz

O2 Pods jsou nová bezdrátová sluchátka od operátora O2

o2 pods 1846x1008x

O2 Pods; Zdroj: O2

Mobilní operátor O2 představil svou vánoční akci a při této příležitosti jsme se také dočkali i bezdrátových sluchátek O2 Pods. Bohužel nevíme, u které společnosti si je nechává vyrábět. Budou hlavně lákat na svou cenu, zejména ve spojení s vánoční akcí. Standardní cena je totiž 1299 Kč, ale s využitím akce je lze získat za 299 Kč.

O2 Vánoce jsou letos o slevách

O2 Pods

Jedná se o poměrně standardní bezdrátová sluchátka, která vydrží přehrávat hudbu 7 hodin, ve spojení s nabíjecí krabičkou se dá dostat na 28 hodin. Baterie sluchátek má kapacitu 45 mAh (každé), krabička pak 400 mAh. O nabíjení se zde stará konektor USB C. Konektivitu zajišťuje Bluetooth ve verzi 5.1.

O2 Pods; Zdroj: O2

Jsou podporované profily A2DP, AVRCP, OPP, PBAP, SPP, HFP, HSP a co se týče dekódování, tak se nabízí SBC a AAC. O2 se chlubí, že sluchátka jsou velmi lehká, váží pouhé 3 gramy. Také proběhlo interní testování mezi zaměstnanci, které proběhlo úspěšně. Sluchátka ale nedisponují například ANC (aktivním potlačením hluku). Podporují dotykové ovládání na straně.

„True wireless je v posledních letech velice oblíbená technologie a vidíme to i na zájmu našich zákazníků o tento typ produktů,“ říká Václav Dostál, ředitel prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení v O2. „Po pečlivém uvážení a řadě zákaznických průzkumů jsme se rozhodli, že vyvineme vlastní produkt v této kategorii. Navíc jsme je díky „tisícovce“ pro naše zákazníky schopni nabídnout za bezkonkurenční cenu 299 korun,“ vysvětluje Dostál a dodává: „V průběhu léta jsme O2 Pods intenzivně testovali napříč firmou a s finálním produktem jsme nadmíru spokojeni.“ Maloobchodní cena O2 Pods bude 1299 korun.

Zdroj: Tisková zpráv

Exit mobile version