Dotekomanie.cz

Nokia G300 je další novinka se Snapdragonem 480

Nokia „Suzume“

Nokia G300; Zdroj: HMD Global

Za poslední dobu jsme se od značky Nokia dočkali poměrně velkého množství mobilů a nedávno dokonce po dlouhé době i tabletu. Dnes zde máme další novinku v podobě smartphonu Nokia G300. Sice má odlišný název než ostatní modely, ale svými specifikacemi je značně podobný dřívějším mobilům.

Nokia T20 oficiálně, po dlouhé době návrat na trh s tablety

Další do počtu?

Už při pohledu na specifikace se jedná o poměrně známý model, jelikož stejný procesor i kapacitu baterie najdeme u dřívějších novinek Nokia X10 a Nokia X20. Sice byste mohli soudit dle názvu, že se bude jednat o příbuzný modle k mobilům Nokia G10 a G20, ale ty nemají 5G, což není případ Nokie G300. Samozřejmě i design je více méně stejný.

Nokia G300; Zdroj: HMD Global

V základu se tedy nabízí mobil se Snapdragonem 480 a baterie má kapacitu 4470 mAh s podporou 18W technologie pro nabíjení. Oproti výše uvedeným modelům došlo na snížení rozlišení hlavního zadního foťáku a také i samotného displeje. Jinak se nabízí obdobné vlastnosti. HMD Global tedy nijak nepřekvapilo.

Nokia G300 zatím míří jen na některé trhy, ale je možné, že se dostane i do Evropy, případně do České republiky. Cena je v přepočtu přibližně 4 400 Kč bez daně.

Specifikace Nokia G300

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version