Dotekomanie.cz

Google představil Pixel Pass, předplatné pro mobily

Google Pixel 6 Portfolio Shot 345IXG4max 1000x1000 1200x706x

Zdroj: Google

Společnosti se snaží udržet zákazníky ve svém ekosystému. Mnohdy představují služby a novinky, které jinde nenajdou. Čím dál více se objevují nejrůznější služby na základě předplatného. V rámci včerejšího představení novinek od Googlu došlo také na Pixel Pass, tedy měsíční paušál na smartphony Pixel.

Google představil Pixel 6 a Pixel 6 Pro, své nejodvážnější mobily

Pixel Pass

O novince Pixel Pass jsme prvně slyšeli teprve nedávno prostřednictvím úniků. Nakonec se potvrzují informace a spekulace, což se týká i dostupnosti. Prvně je nutné říci, že novinku lze pořídit jen u Google Fi (virtuální operátor v USA společnosti Google) nebo prostřednictvím Google Store. Aby toho nebylo málo, Pixel Pass je dostupný v tuto chvíli jen v USA. Jestli se dostane do dalších zemí, není v tuto chvíli známo.

V základu zde jde o možnost si pořídit Pixel 6 nebo Pixel 6 Pro za měsíční paušál. Základní model přijde na 45 dolarů měsíčně, verze Pro pak na 55 dolarů. Ceny jsou bez DPH. Aby toho nebylo málo, tak v dané ceně je také Youtube Premium, Youtube Music Premium, Google One s 200 GB, Google Play Pass a také Preferred Care, což je více méně pojištění na poškození smartphonů.

Zdroj: Google

U Google Fi jde získat navíc slevu i 5 dolarů, takže celý tento balíček vyjde poměrně výhodně. Vše je spojeno s uzavřením smlouvy na dva roky. Rozhodně se jedná o zajímavou nabídku, kdy dostanete hodně muziky za málo peněz, navíc nepotřebujete ihned velkou sumu k pořízení smartohonu.

Snad se jednou dočkáme takové služby i v Evropě, tedy v Česku. Bohužel všechny zdroje nám zatím tvrdí, že se v dohledné době nedočkáme Google Store v České republice. Situaci pravidelně monitorujeme, takže pokud se něco změní, určitě vás budeme informovat.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version