Česká firma Fixed chce prorazit s lokátorem Sense na Indiegogo

Česká firma Fixed chce prorazit s lokátorem Sense na Indiegogo
2021-10-08T19:30:58+02:00
• 8. 10. 2021

Zdroj: Indiegogo.com

Jihočeská firma Fixed zaměřená především na mobilní příslušenství hledá podporovatele na známém serveru Indiegogo skrze crowdfundingovou kampaň a prozatímní výsledek vypadá více než nadějně. Jejím předmětem je chytrý lokátor s názvem Sense, jehož hlavní ambicí je porazit SmartTag od Samsungu nebo jablečný AirTag. Nahrává tomu nejen množství nabízených funkcí, líbivý design, adekvátní cenovka.

Převyšuje technologiemi

Výrobce u lokátoru rozděluje klíčové vlastnosti do čtyř základních skupin – ovládání, ochrana, hledání, analýza. U ovládání můžeme vyzdvihnout dvě programovatelná tlačítka, která navíc umí reagovat na různé kombinace stisků. Zařízení si rozumí například i se systémem Philips Hue. V rámci ochrany je samozřejmostí nastavení bezpečných zón reagující na GPS či WiFi sítě. Ovšem velkou novinkou jsou nasazené pohybové senzory, u nichž lze dokonce nastavit intenzitu citlivosti.

V části hledání zaujme především podpora Apple Find My, ale to jen u speciální verze lokátoru za vyšší cenu. Kruh uzavírá sektor analýzy, kde hlavní slovo má senzor vlhkosti a teploty. Doprovodná aplikace bude dostupná jak pro Android/iOS zařízení, tak se počítá s webovým rozhraním. Fixed dává na výběr od jednoho lokátoru až po výhodné balíčky. Každopádně základní cena na Indiegogo činí 18 eur za kus (tj. cca 457 Kč) a dodání slibují během prosince letošního roku.

Fixed Sense 2 695x911x

Zdroj: Indiegogo.com

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat