Tesla Week na e-shopu Smarty.cz sponzorovaný článek

Tesla Week na e-shopu Smarty.cz [sponzorovaný článek]
2021-09-24T15:30:40+02:00
• 23. 9. 2021

Značka Tesla je synonymem kvality, pokroku, promyšleného designu a dokonalého technického zpracování. A vy její produkty můžete nyní zakoupit se slevou.

Zjistěte více o produktech, které vyrábí, a pořiďte si tyto chytré pomocníky do své domácnosti! Vynikají praktičností, snadno se ovládají a přispívají ke zvýšení kvality vašeho života. Na e-shopu Smarty.cz navíc nyní probíhá akce Tesla Week, v níž můžete vybrané produkty zakoupit s výraznou slevou.

Praktická čistička vzduchu

Dýchejte čistý a zdravý vzduch díky čističce vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro! Tento přístroj disponuje hned několika praktickými funkcemi. Opakovaně použitelný omyvatelný předfiltr se stará o zachytávání částic větších než 2,5 mm, čímž přispívá k prodloužení životnosti ostatních filtrů. HEPA filtr dokáže výrazně omezit šíření alergenů a bakterií, mezi něž patří například pyl a prach. 

Záchyt a rozklad těkavých a dalších nebezpečných látek a zároveň i redukci plynů a pachů zabezpečuje uhlíkový a fotokatalytický filtr. Čistička tedy celkově zlepšuje kvalitu ovzduší a vzduch, který přes ni proudí, zbavuje virů i bakterií. A tuto čističku můžete nyní zakoupit v naší Tesla akci. 

Úspora díky chytrému termostatu

Termostaty Tesla Smart Thermostatic Valve vám pomohou snížit spotřebu energie nutné k vytápění, a tak šetří nejen životní prostředí, ale i vaše finance. Jejich používání vám ušetří až 30 % nákladů na vytápění, což rozhodně není zanedbatelná suma. 

Snadné ovládání přístroje zajišťuje přehledný a čitelný LCD displej a velká tlačítka. Teplotu můžete nastavit dvěma způsoby: buď přímo na termostatu, nebo v mobilní aplikaci Tesla Smart z jakéhokoliv místa, na kterém máte možnost připojit se k internetu. Pokud termostatu udělíte přístup k poloze svého telefonu, bude topení automatizovat. Poté, co odejdete z domu, termostat topení vypne. Při vašem návratu zas teplotu zvýší.

Spolehlivá kompaktní kamerka

Pokud potřebujete pravidelně kontrolovat pracoviště či domácnost, stane se kamerka Tesla Smart Camera Mini vašim nepostradatelným pomocníkům. Pomůže vám také dohlédnout na domácí mazlíčky. Součástí balení je pevná páska, pomocí které můžete kameru disponující flexibilním krkem snadno přilepit na jakékoliv čisté místo. 

Kamerka má vícero užitečných vlastností, které bezpochyby oceníte. Díky infračervenému světlu může nahrávat noční záznam až do vzdálenosti 10 metrů. Dokáže také detekovat zvuky a pohyby, na které vás také upozorní. Záznamy pořizuje ve Full HD rozlišení a lze skrze ni i komunikovat, protože má v sobě zabudovaný mikrofon a reproduktor. Tesla Smart Camera Mini nabízí dvě varianty ukládání záznamu. Lze využít microSD kartu, která se nachází uvnitř kamery, nebo cloudové úložiště.

Akce Tesla Week trvá do 26. září nebo do vyprodání zásob.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat