Oppo v Číně představilo Watch 2 ECG Edition

Oppo v Číně představilo Watch 2 ECG Edition
2021-09-20T15:00:51+02:00
• 20. 9. 2021

Oppo Watch 2; Zdroj: Oppo

Během letošního léta společnost Oppo představila nové chytré hodinky Oppo Watch 2. Již podle názvu je jasné, že se jedná o druhou generaci, která přinesla některá vylepšení. Nyní Oppo uvádí nový model Watch 2 ECG, který se od původního modelu takřka neliší. Přináší zejména jednu funkci patrnou již z názvu, měření EKG.

Oppo Watch 2 ECG Edition

Oppo Watch 2 ECG Edition se od své standardní verze neliší, co se týká zpracování. K dostání však budou pouze ve větší variantě s 1,91 palcovým hranatým 3D AMOLED displejem, tělem z nerezové oceli, safírovým sklem a keramikou překrývající senzory na dně hodinek. Výrobce k hodinkám dává na výběr hned z trojice možných řemínků – gumový s drážkami, kožený a magnetický se dvěma sponami a přezkami.

Screenshot 2021 09 16 44948 PM 608x837x

Zdroj: Gizmochina

Hlavní změna se odehrála v těle samotných hodinek, a to přidáním podpory měření EKG. Kromě měření EKG hodinky také umožňují nepřetržité měření nepravidelného srdečního tepu, a také senzor SpO2 pro měření hladiny kyslíku v krvi při aktivitách a během spánku. Mezi další funkce patří také virtuální mazlíček, který vás informuje o vašem zdraví, eSim nebo také dvoumotorová hybridní technologie pro lepší výdrž baterie. Ta by měla díky baterii o kapacitě 510 mAh atakovat až 16 dní používání a nechybí ani VOOC rychlonabíjení.

OPPO Watch 2 ECG edition 2307x2216x Screenshot 2021 09 16 45538 PM 720x748x

Zdroj: Gizmochina

Hodinky Oppo Watch 2 ECG Edition jsou již nyní dostupné v Číně skrze předobjednávky za cenu 2499 juanů, tj. asi 387 dolarů. Zda výrobce uvede i globální verzi hodinek určenou pro evropský trh, však neprozradil, musíme tedy jen doufat, že se novinka dostane i k nám.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat