Nastartujte studium nebo práci s novým ASUS ZenBook 13 OLED sponzorovaný článek

Nastartujte studium nebo práci s novým ASUS ZenBook 13 OLED [sponzorovaný článek]
2021-09-10T13:29:40+02:00
• 10. 9. 2021

Září je v plném proudu a s ním i návraty do škol. Připravujete se na střední nebo vysokou školu? Nebo potřebujete jen nový notebook do práce? Pak pro vás máme tip na skvělý ASUS ZenBook 13. K němu dostanete na Smarty dárek v hodnotě 1 590 Kč. 

ASUS ZenBook 13 OLED

Jedná se o ultrapřenosný, výkonný a odolný notebook. Těžit budete z prvotřídního výkonu procesoru Intel Core i3 1135G7 (2.4/4.2 GHz 4 jádra/8 vláken) a 8GB RAM. O živý obraz se postará 13,3palcový OLED displej s rozlišením Full HD (1920 x 1080 pixelů). Součástí balení je také grafická karta Intel Iris Xe Graphics, 512 GB SSD a operační systém Windows 10 Home 64-bit.

ZenBook 13 OLED obsahuje také nový ergonomický design klávesnice přes celou šíři notebooku, který násobí praktičnost a pohodlí během psaní. Pro snadné zadávání dat je zde ASUS NumberPad 2.0, který integruje plnou velikost numerické klávesnice s LED podsvícením do touchpadu. 

ASUS ZenBook 13 OLED

Integrovaná infračervená (IR) kamera v ZenBook 13 umožňuje rychlé a snadné přihlášení pomocí Windows Hello. Funguje dokonce i při slabém osvětlení, takže není třeba zadávat heslo. Touchpadu s dvěma funkcemi a integrovanou numerickou klávesnicí podsvícenou LED pozná, když chcete používat plochu pro ovládání kurzoru i když je aktivovaná numerická klávesnice.

Až 22 hodin lze těžit z všestrannosti ASUS ZenBook 13, aniž byste museli být fixováni na zásuvku. Buďte produktivní, bavte se, těžte z obří baterie a nenechte se limitovat, když nemusíte. A když už někdy nastane čas doplnit energii, 60 % získáte za 49 minut.

U smarty.cz si můžete tento notebook pořídit za 26 890 Kč vč. DPH, přičemž získáte dárek v hodnotě 1 590 Kč. Katalog produktu si můžete prohlédnout ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat