Spotify má nový tarif za 0,99 dolaru

Spotify má nový tarif za 0,99 dolaru
2021-08-04T07:15:23+02:00
• 3. 8. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Spotify je jednoznačně králem v oblasti streamování hudby a společnosti se daří držet krok napřed před konkurencí. I cenová politika není špatná, zejména když nejlevnější tarif přijde na 2,99 eur pro studenty. Běžný stojí 5,99 eur a následně se nabízí dražší pro dva a více lidí. Nyní se ukazuje, že se testuje velmi levný tarif.

Spotify Plus

V tuto chvíli Spotify testuje nový tarif, který má nastavenou cenu na 0,99 dolarů, tedy přibližně v přepočtu 21,21 Kč měsíčně. Je jasné, že se nenabídnout takové možnosti jako u běžných tarifů. V první řadě je nutné uvést, že za takto nízkou sumu se nezbavíte reklam. Ty zůstávají a bude si je muset poslechnout.

Za tuto sumu se v podstatě zpřístupňují jen některé funkce, které jsou standardně dostupné jen pro placenou verzi. Tarif se jmenuje Spotify Plus a obsahuje například možnost neomezeného přeskakování skladeb. Není zde ani časový limit nebo nějaké počítadlo. Druhá funkce se může více zalíbit, jelikož majitelé tohoto tarifu si mohou vybrat jakoukoliv skladbu pro přehrávání. Nemusí se tedy spoléhat jen na nahodilé přeskakování písniček.

Attachment 1096x2436x

Zdroj: Spotify

Více funkcí se nenabízí, ale pokud vám právě toto nejvíce chybí a oželíte 0,99 dolaru měsíčně, může se jednat o ten pravý tarif pro vás. Bohužel je novinka zatím jen v testování a je dostupná pro omezený počet uživatelů. Spotify dodává, že není rozhodnuto o zavedení Spotify Plus. Může se stát, že se nakonec nedostane mezi širokou veřejnost.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat