Super drahé hodinky Mario od Tag Heuer přichází na trh

Super drahé hodinky Mario od Tag Heuer přichází na trh
2021-07-15T08:36:14+02:00
• 14. 7. 2021

Zdroj: Tag Heuer

Známá hodinářská firma Tag Heuer, která se proslavila svými luxusními hodinkami, vyvinula ve spolupráci se společností Nintendo chytré hodinky v limitované edici Super Mario.

Nintendo a Tag Heuer přináší limitovanou edici chytrých hodinek Mario

Obě dvě značky z této spolupráce profitují. Tag Heuer posiluje svou pozici na poli chytrých hodinek a pro společnost Nintendo je to dobrá reklama a zajímavý bonus pro nadšence epické herní série. Jak již bylo psáno, jedná se o limitovanou edici. Hodinky budou k dispozici pouze v omezeném množství 2 tisíc kusů. Exkluzivní nabídku ještě podpoří poměrně vysoká cena, která je stanovena na 2 150 amerických dolarů. Hodinky tedy vyjdou v přepočtu na bezmála 47 tisíc korun.

tag heuer nintendo super mario watch 1 770x433 770x433x

Zdroj: Tag Heuer

Hodinky jsou poháněny operačním systéme Wear OS. Systém bude doplněn o vlastní designové ciferníky, jak jinak než s tématem Super Mario. Systém pak bude doplněn mnoha grafickými motivy a animacemi z populární hry, které budou podporovat a notifikovat dosažené fitness cíle. V těle hodinek se nachází baterie s kapacitou 430 mAh, vestavěný GPS modul a snímač pro monitorování srdečního tepu. Výbava sice není nijak oslnivá, ale o to v této „limitce“ zas tak úplně nejde.

Hodinky by měly být dostupné 15. července o čemž informuje i web společnosti Tag Heuer, kde je spuštěno odpočítávání dnu D. Případní zájemci se mohou již nyní zaregistrovat, aby jim tato limitovaná edice luxusních hodinek rozhodně neunikla.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat