Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Realme 8 5G a C21, ZenFone 8 a Mi 11 Ultra

mobily 55 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Mi 11 Lite 5G a Moto G20

Realme C21

Za nízkou cenu se dá sehnat poměrně dobře vybavený smatrphone, byť nelze očekávat zázraky. Takovou novinkou je model C31 od Realme, kde například zaujme větší kapacita baterie.

Specifikace Realme C21

Realme 8 5G

Značka Realme přináší na trh novinku Realme 8 5G, která samozřejmě už podle názvu láká na podporu sítí páté generace. Ve své podstatě se jedná o jeden z nejlevnějších modelů s takovou výbavou. Kromě toho zaujme rychlejším displejem nebo větší kapacitou baterie.

Specifikace Realme 8 5G

Xiaomi Mi 11 Ultra

Pokud hledáte netradiční top model, který vybočuje nad všemi ostatními, mohla by vás zaujmou novinka Xiaomi Mi 11 Ultra. Kromě výborných specifikací, pořádné ceny a výtečným fotografickým schopnostem zaujme například sekundárním displejem na zadní straně.

Specifikace Xiaomi Mi 11 Ultra

TCL 20 5G

Lednová novinka od TCL se ukazuje i dalšího prodejce. TCL 20 5G spadá také do kategorie levnějších modelů s 5G. Z pohledu specifikací se jedná o slušně vybavený model.

Specifikace TCL 20 5G

Asus ZenFone 8

ZenFone 8 od Asusu se zdá být jako jeden z nejzajímavějších top modelů. Kromě specifikací se nabízí vše v kompaktním balení, což není zas tak obvyklá situace. I v naší recenzi novinka dopadla výtečně.

Specifikace Asus ZenFone 8

Exit mobile version