Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Moto G100, Poco F3 a ROG

mobily 33 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – OnePlus nebo Poco X3 Pro

Motorola Moto G100 5G

V březnu Motorola představila novinku Moto G100 s podporou sítí páté generace. Ačkoliv Moto G třída byla spíše ve střední třídě, tak s tímto mobilem se posouvá o kousek výš. Disponuje například procesorem Snapdragon 870.

Specifikace Motorola Moto G100

ROG Phone 5

Nový herní smartphone od Asusu byl představen před nějakou dobou a už nyní se chystá do prodeje. Asus ROG Phone 5 se nabízí konkrétně ve verzích s 16 a 12 GB operační paměti a 256GB úložištěm.

Specifikace ROG Phone 5

Poco F3

Moto G100 má těžkou konkurenci právě v modelu Poco F3, který nabízí podobné specifikace ale za nižší cenu. Navíc je zde rychlejší displej a rychlejší nabíjení. Bonusem jsou stereo reproduktory. Nedostatkem může být absence jakékoliv odolnosti.

Specifikace Poco F3

Poco X3 Pro

Vedle Poco F3 se také nabízí model Poco X3 Pro. Místo AMOLED displeje má LCD panel, o něco slabší procesor a jen podporu LTE sítí. Na druhou stranu je cena výrazně nižší. Na trhu budete těžce hledat podobný nový model se stejnou výbavou a cenou.

Specifikace Poco X3 Pro

Samsung Galaxy A02s

V listopadu minulého roku jsme se dočkali uvedení levnějšího modelu od Samsungu. Specifikacemi neohromí, ale aspoň kapacita baterie dosahuje na 5000 mAh.

 

Specifikace Galaxy A02s

Exit mobile version