Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Note 10, Galaxy A02, ROG Phone 5

mobily 22 1200x675x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Moto G100, Poco F3 a ROG

ROG Phone 5

Nový herní smartphone od Asusu byl představen před pár týdny a postupně se objevuje v českých obchodech. Asus ROG Phone 5 se tentokrát nabízí ve verzi s 8 GB operační paměti a 128GB úložištěm.

Zdroj: Asus

Specifikace ROG Phone 5

Samsung Galaxy A02

V lednu Samsung představil model Galaxy A02 a nyní se již objevuje v českých obchodech. Nabízí se nejvyšší verze s 64GB úložištěm. Cena se pohybuje kolem 4000 Kč, za kterou se nabízí mobil aspoň s větší kapacitou baterie.

Zdroj: Samsung

Specifikace Samsung Galaxy A02

UleFone Note 10

V lednu společnost UleFon představila model Note 10, který jde tak trochu do boje s Galaxy A02. Jedná se o mobil zapadající do Android Go kategorie a nabízí podobné specifikace. Jsou o něco nižší v některých ohledech, ale je zde navíc čtečka otisků prstů a větší kapacita baterie s rychlejším nabíjením. Na druhou stranu procesor nebude příliš výkonný a také je použit stařičký konektor microUSB.

Zdroj: UleFon

Specifikace UleFone Note 10

Exit mobile version