Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Redmi Note 10, ROG Phone 5

mobily 3 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – levné, odolné i zapadající do nejvyšších příček

Asus ROG Phone 5

Nový herní smartphone od Asusu byl představen před týdnem a už nyní se chystá do prodeje. Asus ROG Phone 5 se nabízí konkrétně ve verzi s 16 GB operační paměti a 256GB úložištěm.

Specifikace

Redmi Note 10

Nedávno Redmi představilo poměrně větší množství nových modelů, přičemž do Česka míří první z nich. Redmi Note 10 nabízí velmi zajímavé specifikace při ceně nepřesahující hranici pěti tisíc korun.

Specifikace Redmi Note 10

Samsung Galaxy A01 Core

V polovině minulého roku Samsung představil poměrně základní model Galaxy A01 Core. Až nyní se začíná objevovat v nabídkách některých obchodů. Dalo by se říci, že se jedná o konkurenta pro Moto E6i zmíněného výše.

Specifikace Galaxy A01 Core

Exit mobile version