Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – zajímavé kousky od Samsungu

mobily 22 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Redmi Note 10, ROG Phone 5

Samsung Galaxy A32

V únoru Samsung představil model Galaxy A32 v LTE verzi, nyní se novinka dostává do českých obchodů. Celkově jsou specifikace na dobré úrovni a cena je přijatelná. Některým se ale nemusí zamlouvat použitý procesor Helio G80 od Mediateku.

  

Specifikace Galaxy A32

Samsung Galaxy A52

Nedávno jsme se také dočkali několika novinek, mezi kterými byl i model Galaxy A52. Ten nabízí maximálně LTE, ale i tak může zaujmout rychlejším displejem, stereo reproduktory a hlavně odolností vůči vodě a prachu, což není zrovna obvyklé v této kategorii mobilů.

 

Specifikace Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 5G

Od Samsungu jsme se dočkali také 5G verze modelu Galaxy A52. V tomto případě nejde jen o podporu sítí páté generace. Navíc se nabízí ještě rychlejší displej a výkonnější procesor. I zde se najde voděodolnost nebo optická stabilizace obrazu.

Specifikace Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A72

Galaxy A72 je další novinka od Samsungu, která sice nabízí větší displej a větší baterii, ale není zde k dispozici podpora 5G. Voděodolnost je součástí stejně jako stero reproduktory. Kromě větších rozměrů může zaujmout foťákem pro zoom s optickou stabilizací obrazu.

 

Specifikace Galaxy A72

Redmi Note 10

I Redmi představilo několik modelů, přičemž model Note 10 je nově v obchodech. Zde se nabízí poměrně dobrá kombinace specifikací a ceny. Dokonce se nabízí odolnost vůči postříkání vodou, což garantuje certifikace IP52.

Specifikace Redmi Note 10

Exit mobile version