Lenovo připravuje tablet Yoga Tab 13

Lenovo připravuje tablet Yoga Tab 13
2021-03-07T18:00:56+02:00
• 7. 3. 2021

Zdroj: Lenovo

Čínská společnost Lenovo po dvouleté odmlce dokončuje nového zástupce v podobě tabletu do populární série Yoga, který ve finále ponese název Yoga Tab 13. Zařízení doposud zvládlo projít dvěma certifikačními procesy a díky tomu jsou k dispozici první klíčové prvky ze seznamu specifikací. Za dnešním únikem tentokrát stojí databáze benchmarku Geekbench a známý Google Play Console.

O třídu lepší

Modelová řada byla vždy cílena na střední třídu, ovšem samotné dílky ze skládačky spíše odpovídají vyššímu patru. Chystaný tablet ukrytý zatím pod kódovým označením YT-K606F o sobě prozrazuje 13palcový displej s rozlišením 2 160 x 1 350 pixelů a hustotou pixelů 196 PPI. To ve srovnání s posledními iPady od konkurenčního Applu, kde je většinou hodnota 264 PPI, nebudí zrovna moc dobrý dojem. Nicméně nechme se třeba příjemně překvapit.

lenovo tablet yoga smart tab subseries hero 725x515x

Lenovo YOGA Tab; Zdroj: Lenovo

O hardwarovou stránku by se měl postarat starší procesor Snapdragon 855 od Qualcommu, k němuž patří osm jader pod kapotou či grafický čip Adreno 640. Následuje operační paměť RAM o velikosti 8 GB. Velikost interního úložiště ještě bohužel neznáme. Uživatelským prostředím má doprovázet operační systém Android v nejnovější 11. verzi. Tímto můžeme uzavřít výpis specifikací a doufat, že následující dny přinesou další bližší informace.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat