Chystají se hodinky Moto G, Moto Watch a Moto One aktualizováno

Chystají se hodinky Moto G, Moto Watch a Moto One [aktualizováno]
2021-03-03T18:00:04+02:00
• 3. 3. 2021

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 3. 3.

Minulý týden jsme vás informovali, že se chystají další chytré hodinky pod značkou Motorola Moto, ale o výrobu se postarají společnosti CE Brands a eBuyNow, které se spojují. Ve svých materiálech mimo jiné došlo na zveřejnění modelu hodinek, které teprve čeká plnohodnotné zveřejnění. Na snímku jde vidět, že hodinky budou mít bezdrátové nabíjení (měděná cívka). Kromě toho se z nápisů dozvídáme, že nabídnout GPS a hlavně budou vybaveny procesorem Snapdragon Wear 4100. Je otázkou, jestli se bude jednat o základní model, nebo firma rovnou použije vylepšenou verzi plus.

Screenshot 2 694x783x

Zdroj: CE Brands

Původní článek 28. 2.

Motorola svého času představila jedny z prvních chytrých hodinek s kulatým displejem se systémem Android Wear. Následně ale trh opustila, přičemž nedávno jsme se dočkali uvedení nových Moto 360. Tentokrát je ale vyrábí jiná společnost, konkrétně eBuyNow. dozvídáme se, že ještě tento rok se dočkáme dalších tří modelů.

Návrat hodinek Moto 360, novinka nepocházející přímo od Motoroly

Pod označením Moto

eBuyNow se nově spojuje se společností CE Brands, přičemž v rámci prezentace nové strategie došlo na poodhalení nových hodinek. Stále budou využívat označení Moto a pravděpodobně i Motorola. První budou uvedeny v červnu tohoto roku, přičemž budou ve stříbrném provedení. Nabídnou jednodušší design a zřejmě dvě tlačítka.

New Moto Wear OS 2 2048x1280x

Měsíc na to bychom se měli dočkat pak dalších dvou modelů s označením Moto Watch a Moto One. První budou mít hranatý design a druhé pak kulatý. Zatím sice nemáme informace kolem specifikací, ale dá se očekávat, že i tentokrát dojde na použití systému od Googlu, tedy Wear OS.

Stále je zde ale pravděpodobnost, že se dočkáme jiného operačního systému, ale vzhledem k tomu, že CE Brands dlouhodobě spolupracuje s Qualcommem a také s Googlem, asi se nabídne Wear OS. Otázkou je, jestli hodinky budou mít nejnovější procesor Snapdragon Wear 4100.

Zdroje: 9to5google.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat