Blackview vydal tablet Tab 9

Blackview vydal tablet Tab 9
2021-03-22T16:30:58+02:00
• 22. 3. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

Čínská společnost Blackview si připravila v pořadí 9. pokračování tabletu, jehož předchůdce byl odhalen konkrétně v červenci loňského roku. Čerstvý model Tab 9 ve srovnání s Tab 8 neprošel téměř žádným oživením, když pomineme nepodstatné detaily. Hlavní změnou se stane pouze nové rozhraní, které by uživatelům mělo přinést o něco jednodušší ovládání.

S minimem změn

Přední panel zabírá 10,1palcový displej s FullHD+ rozlišením, který dokola obepínají velmi tenké rámečky. Přestože nebyl upřesněn procesor a ani jeho dodavatel, tak můžeme alespoň dodat 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 64 GB. Celá konstrukce tabletu má být velmi tenká, ale zároveň i moderně zpracována. Oproti předchozí generaci dojde k výraznému nárůstu kapacity baterie, a to z původních 6 580 mAh na 7 480 mAh.

To zajistí setrvání až 840 hodin v pohotovostním režimu či 38 hodin přehrávání hudby. Další novinkou se stává vlastní systém vycházející ze staršího operačního systému Android 10, u kterého vývojáři údajně strávili několik měsíců. Úplným závěrem výbavu podtrhuje hlavní 13megapixelový fotoaparát a přední 5megapixelová kamerka. Prodejní cena není doposud upřesněna, stejně jako přesné datum oficiálního představení.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat