Dotekomanie.cz

LG představilo modely W41, W41+ a W41 Pro

lg w41 1931x997x

Zdroj: fonearena.com

V poslední době se spekuluje, že by společnost mohla opustit mobilní trh a vydat se cestou licencování své značky mobilů. Zatím nejsou k dispozici konkrétní informace a asi si budeme muset počkat, co přinese budoucnost. V mezičase se objevují tři novinky s názvy LG W41, W41+ a W41 Pro.

LG v jednání s Vingroup ohledně prodeje mobilní divize

Tři skoro stejné novinky

Už podle označení W41, W41+ a W41 Pro byste asi usuzovali, že mobily nabídnou různé specifikace, ale v této oblasti má LG trochu jinou strategii. Všechny tři modely se liší jen v oblasti operační paměti a úložiště. Verze pro nabízí 6 GB RAM a 128GB prostor pro data. Ostatní modely mají jiné kombinace a hlavně nižší.

Zdroj: fonearena.com

Mobil je vybaven 6,55palcovým displejem s HD+ rozlišení,. O výkon se stará procesor Helio G35 z června minulého roku. Bohužel LG zvolilo starší Android 10, byť se začíná testovat už Android 12. Na zadní straně se nachází čtveřice foťáků, kde hlavní má 48MPx senzor a pro ultra širokoúhlé poslouží 8MPx snímač. Další dva jsou spíše pro dodatečné efekty.

Zatím se tedy nejedná o nějakou hitparádu, ale není se čemu divit, když se jedná o mobily zapadající do nižších tříd. Zaujmout může ale baterie, která dosahuje na kapacitu 5000 mAh. Mezi bonusovými funkcemi lze najít například dedikované tlačítko pro chytrého asistenta.

Specifikace LG W41

Specifikace LG W41+

Specifikace LG W41 Pro

Základní model LG W41 má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 3 950 Kč. Lze předpokládat, že se mobily objeví na evropském trhu v dohledné době. Společnost ale zatím neposkytla bližší informace.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version