Google po dlouhé době opět aktualizuje své aplikace pro iOS

Google po dlouhé době opět aktualizuje své aplikace pro iOS
2021-02-15T11:45:15+02:00
• 15. 2. 2021

Zdroj: 9to5google.com

Během posledních týdnů se na Google hromadí stížnosti uživatelů zařízení s iOS, jelikož tento technologický gigant své aplikace právě pro tuto platformu neaktualizoval již od prosince minulého roku. Velmi často se tak uživatelům stává, že se ji nedaří přihlásit so svého Google účtu kvůli hlášce ‚‚aplikace je zastaralá‘‘. Podle 9to5Google se však Google opět vrací k aktualizacím svých aplikací, kdy první na řadě by mělo být YouTube a Gmail.

Důraz na YouTube

V tuto chvíli není zatím zcela jasné, co k takto dlouhé prodlevě po posledních aktualizacích vedlo, nicméně je možné, že na vině je nová ochrana osobních údajů na iOS. Googlu bylo doporučeno vznést kvůli této novince na Apple stížnost, k žádné ale nedošlo. Google také slíbil, že zveřejní podrobnosti o ochraně osobních údajů, jelikož před krátkou dobou aktualizoval své „podaplikace“ YouTube, tedy Music, Studio a TV.

Youtube 1 5793x3252x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Na Google samozřejmě také vyvíjen tlak aby co nejdříve aktualizoval i ostatní své aplikace. Pokud totiž používáte neaktuální verzi jakékoliv aplikace, nemáte tak jistotu, že je opravdu 100% bezpečná. O to horší je pak dlouhá prodleva aktualizací zejména u Chromu, skrze který denně navštívíte desítky až stovky webových stránek.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat