Objevte kouzlo cashbacku od Tipli a ušetřete při nákupu elektroniky sponzorovaný článek

Objevte kouzlo cashbacku od Tipli a ušetřete při nákupu elektroniky [sponzorovaný článek]
2021-01-19T11:22:09+02:00
• 11. 1. 2021

Elektronika levně? Hravě! Benefity získáte při nakupování s portálem Tipli.cz. Jeho hlavní výhodou je cashback, čili peníze zpět za nákupy (elektroniku nevyjímaje), Slevové kupon a kódy jsou třešničkou na dortu. Šetřete nakupováním s Tipli.cz.

Co je Tipli a jak fungují výhody, které nabízí?

Tipli je především cashbackový portál – za každý nákup, který uděláte v partnerském e-shopu, vám Tipli vyplatí několik procent z utracených peněz zpět. Kolik to bude, víte samozřejmě předem, výše cashbacku je uvedená u každého obchodu na Tipli. Šetřit ale můžete také klasicky. Na Tipli totiž najdete kódy a kupony na slevy na elektroniku a další zboží.

Jak získat peníze zpět za nákupy?

Obchod, z něhož chcete objednávat, si najdete na Tipli, a tlačítkem „nakoupit“ se necháte přesměrovat přímo do e-shopu. Díky přesměrování se Tipli dozví, kolik jste utratili (nikoliv ale za co, o soukromí se bát nemusíte) a vy nakupujete a platíte přímo v daném e-shopu, tak, jak jste zvyklí. Jakmile obchodník potvrdí váš nákup, Tipli vám připíše odměnu. Musíte být ovšem zaregistrovaní, jedině tak lze nákup spárovat s uživatelem. Registrace je zdarma a zabere vám pouze chvilku. Noví zákazníci nyní získají uvítací bonus. Tak neváhejte a šetřete s Tipli ještě dnes!

Tipli

Elektronika za zlomek ceny

Jak už bylo řečeno, na Tipli získáte kromě odměn za nákupy také spousty slev. Celý tým lidí se stará o to, abyste měli k dispozici vždy aktuální slevové kupony. Hledáte-li tedy například slevové kupony Okay, už víte, kam se podívat nejdříve. Obchodů s elektronikou je na Tipli ovšem mnohem více, takže nechybí ani oblíbená elektronika Smarty. Vyberete si zde chytré telefony, notebooky a počítače nejen značky Apple, stejně jako spoustu kvalitního příslušenství. A protože nakupujete s Tipli, nemusíte se obávat vysokých cen.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat