Populární Apple HomePod mini začal nabízet další český prodejce sponzorovaný článek

Populární Apple HomePod mini začal nabízet další český prodejce [sponzorovaný článek]
2021-01-29T15:43:06+02:00
• 28. 1. 2021

Hledáte-li chytré hodinky za nízkou cenu, které nabízí všechny potřebné funkce a dlouhou výdrž baterie, pak máte ideální příležitost k nákupu. Mobil Pohotovost pouze do konce tohoto týden exkluzivně nabízí Honor WatchMagic 2 za nejnižší cenu. V akci má ale také další příslušenství i chytré telefony. A nově v portfoliu prodejce najdete Apple HomePod mini.

Chytré hodinky Honor WatchMagic 2 Hebe teď můžete na mp.cz pořídit jen za 3 490 Kč, což je aktuálně nejnižší cena. Akce platí jen do nedělní půlnoci. Smartwatch zaujmou tělem z nerezové oceli s menší náchylností ke škrábancům, AMOLED displejem s funkcí always-on, voděodolností do 50 metrů, integrovanou GPS a v neposlední řadě týdenní výdrží na baterii.

HONOR MagicWatch 2 Hebe 1200x675x

Ze sekce příslušenství teď ale najdete v akci také oblíbený FIXED Powerstation 3v1 – stojánek pro bezdrátové nabíjení telefonu, sluchátek a hodinek. Powerstation stojí jen 990 Kč je šitý na míru zejména Apple produktům (iPhonu, AirPods a Apple Watch), nicméně nabíjet na něm můžete i telefony, sluchátka a hodinky s podporou standardu Qi od jiných značek. Kromě toho si jablíčkáři mohou na Mobil Pohotovosti nově zakoupit HomePod mini, tedy nedávno představený chytrý reproduktor z dílny Applu, který vychází na sympatických 3 690 Kč.

Ze zlevněných smartphonů stojí za zmínku hlavně nový Xiaomi Poco X3, který je často označován za krále levných telefonů. I navzdory nízké ceně – nyní 5 990 Kč – totiž potěší super výbavou v čele se 64Mpx fotoaparátem a 120Hz displejem. O tisícovku levnější je aktuálně Realme 7, který za 5 699 Kč nabídne hlavně kvalitní displej, velkou 5000mAh baterii a 30W rychlé nabíjení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat