Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy novinky a jedna Nokia

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – novinky od Redmi

Samsung Galaxy A32

Nedávno Samsung představil 5G novinku Galaxy A32 a ačkoliv české zastoupení neuvedlo, kdy se dostane na český trh, tak se obchody chystají na zahájení prodeje, které je stanoveno na 21. února. Cena je stanovena na 7 990 Kč, což je vyšší částka, než jsme očekávali.

 

Specifikace Galaxy A32 5G

Nokia 5.4

Výše uvedený model bude konkurovat Nokii 5.4, která byla představena na konci minulého roku. Sice nenabízí 5G podporu, ale je k dispozici vyšší rozlišení displeje, slušný procesor, lepší fotografická výbava, rychlejší nabíjení, čistý Android a také nižší cena.

 

Specifikace Nokia 5.4

Samsung Galaxy S21 Ultra

Nejvybavenější model od Samsung testujeme nějakou chvíli. Samotný prodej začne již co nevidět, což jde vidět na obchodech, které na něj začínají lákat. Samsung Galaxy S21 Ultra zároveň patří k nejdražším novinkám letošního roku od tohoto výrobce, aspoň zatím.

Specifikace Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21+

Prostředním modelem tohoto roku je Galaxy S21+, který nabízí méně foťáků, mírně snížené specifikace, ale jsou zde skleněná záda. I tak si Samsung žádá poměrně vysokou cenu za tento model.

Specifikace Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21

Nejnižší model je zatím Galaxy S21. Ten je o něco menší než plus varianta, ale jsou zde takřka stejné specifikace. S cenou pod hranicí dvaceti tisíc korun je novinka poměrně dostupná, ale případný zákazník bude muset překousnout plastová záda.

Specifikace Galaxy S21

Exit mobile version