Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Realme, Nokia, Oppo, Moto

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Poco M3, RAZR 5G, Galaxy A12

Realme 7i

Nedávno jsme se dočkali představení novinky Realme 7i a již je k dostání v českých obchodech. Za cenu mírně nad hranicí čtyř tisíc korun se nabízí obří baterie a například 48MPx foťák na zadní straně. Novinka nabízí velký displej, ale je k dispozici jen HD+ rozlišení.

Specifikace Realme 7i

Nokia 2.4

Nokia 2.4 se u nás prodává nějakou dobu, ale nyní se objevuje i ve vyšší verzi s 3 GB RAM a 64GB úložištěm. O této levné novince si můžete přečíst v naší recenzi. Jako první mobil nebo záložní může posloužit velmi dobře.

 

Specifikace Nokia 2.4

OPPO Reno4 Z 5G

Na českém trhu se začíná objevovat novinka OPPO Reno4 Z 5G, která je vybavena procesorem Dimensity 800 s podporou sítí páté generace. Může zaujmout duální přední foťák nebo 120Hz displej. Zadní strana má sice čtyři foťáky, ale použitelné jsou tak dva.

Specifikace OPPO Reno4 Z 5G

Motorola Moto G 5G

Nedávno představená novinka Moto G 5G od Motoroly se dostala k českým prodejcům. Nabízí se velká baterie, rychlejší displej, slušný procesor a mírná odolnost vůči vodě a prachu.

 

Specifikace Moto G 5G

Exit mobile version