Nakupte bleskurychle. iPhone XR je teď za super cenu a s bonusem sponzorovaný článek

Nakupte bleskurychle. iPhone XR je teď za super cenu a s bonusem [sponzorovaný článek]
2020-11-04T11:18:42+02:00
• 4. 11. 2020

Nakupujte bezpečně a ještě se slevou. Mobil Pohotovost na všech svých prodejnách zajišťuje bleskurychlý výdej objednávek. A aktuálně nabízí lákavé slevy na celou řadu produktů.

Přinášíme vám tip na slevy týdne. Za skutečně nejnižší cenu na trhu teď u Mobil Pohotovosti pořídíte Apple Watch Series 3, které začínají už na 4 990 Kč. Ze smartphonů nižší třídy se pak vyplatí Honor 8A, který je k mání už za 2 890 Kč. Z dražších modelů se pak vyplatí iPhone XR za 15 490 Kč, který můžete zkombinovat s 20% bonusem k výkupní ceně a skutečně výhodně tak vyměnit svůj starý telefon za nový. Další akční ceny najdete na mp.cz.

Bonus k výkupu a výhodné splátky

Slevou to ale nekončí. U Mobil Pohotovosti teď k výkupní ceně dostanete bonus až 20 %, takže svůj stávající telefon prodáte o poznání výhodněji a získáte za něj víc peněz. Při nákupu nového telefonu pak můžete využít splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu.

Bezpečné nakupování je prioritou

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Objednávky jsou připraveny do 30 minut, jejich výdej je extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si objednáte na e-shopu mp.cz z pohodlí domova, ale zaplatit za něj můžete až při převzetí na pobočce – hotově nebo kartou.

Pokud se vám nechce cestovat na prodejnu, můžete si nechat zboží zaslat k sobě domů. Mobil Pohotovost nabízí expresní doručení službou Liftago, kdy vám ve vybraných městech doveze objednávku do 1 hodiny. Samozřejmostí je také klasické doručení skrze PPL nebo Českou Poštu do druhého pracovního dne, které při objednávce nad 500 Kč získáváte automaticky zdarma. Více informací se dozvíte na mp.cz.

MP nakupy 1000x920x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat