Velká podzimní akce na Keysoff.com: Windows 10 pouze za 6,70 €, Office pak za 14,74 € spoonzorovaný článek

Velká podzimní akce na Keysoff.com: Windows 10 pouze za 6,70 €, Office pak za 14,74 € [spoonzorovaný článek]
2020-10-12T06:29:52+02:00
• 12. 10. 2020

Chtěli byste upgradovat na nejnovější software Microsoftu jako třeba Windows 10 ale zatím jste tak neprovedli kvůli vysokým cenám? Nyní již můžete, jelikož Keysoff.com vám nyní v rámci podzimní akci přináší tento software ve slevě až 58 procent! Ano, opravdu čtete správně. Přitom to není vše, slev je ještě mnohem více jen na Keysoff.com.

Upgradujte na nejrychlejší Windows se slevou 45 %

Windows 10 je nejrychlejší a nejbezpečnější verze operačního systému Windows, který tu kdy byla. Pokud ještě Windows 10 nepoužíváte, přichází o spoustu funkcí a nejen to. Na vašem počítači se díky tomu efektivněji pracuje. Rychlost a bezpečnost zkrátka v první řadě. Nyní se navíc již nemusíte obávat o vysoké náklady na upgrade.

Legální klíč na Windows 10 sežene během podzimní akce na Keysoff.com s 45 % slevou. Stačí zadat kód „SKK45“ během procesu placení. Nikdy tady nebyl lepší čas na upgrade. Navíc pokud využijete k platbě „Cwalletco“, získáte další slevu v hodnotě 3 % když použijete zmíněný kupón „SKK45„. Ceny níže jsou právě při této kombinaci:

Udělejte toho více za kratší čas s MS Office se slevou 58 %

Efektivní sada softwaru společnosti Microsoft známá jako MS Office vám pomůže zvládnout více práce za kratší dobu. Dnes si můžete zakoupit některou ze sérií MS Office 2016 nebo 2019 v akci na Keysoff.com. Během podzimní akce můžete získat slevu až 58 %. Jednoduše použijte kód kupónu „SKK58“ při placení, a ušetříte. A pokud dokončíte platbu přes „Cwalletco“,  získáte ještě další  3% slevu.

Tipy: Uvedené ceny jsou s 3% slevou navíc při použití Cwalletco při placení a s 58% slevovým kuponovým kódem „SKK58

Office 2016:

Office 2019 :

Získejte všechno ostatní s 55% slevou

Podzimní akce Keysoff.com má spoustu nabídek, kde si každý vybere. Pokud chcete jakýkoli jiný software společnosti Microsoft prodávaný na Keysoff.com, můžete na něj využít slevu 55 %. Pro uplatnění slevy jednoduše použijte kód kupónu “SKK55”. A pokud dokončíte platbu přes „Cwalletco“, získáte o 3% vyšší slevu.

Tipy: Uvedené ceny jsou s 3% slevou navíc při použití Cwalletco při placení a s 55% slevovým kuponovým kódem “SKK55

Chcete ušetřit peníze?

Keysoff.com nabízí různé způsoby platby pro vaše pohodlí a spolu s Cwalletco je zde bezpečný způsob platby online. Pokud se rozhodnete použít Cwalletco, získáte při placení také 3% slevu navíc. Pomocí Cwalletco můžete platit přes klasický zůstatek v peněžence a dobíjet jej pomocí několika zabezpečených platebních metod. Navíc kromě 3% slevy při platbě přes Cwalletco získáte naprostý klid díky této bezpečné platební metodě, kterou doporučujeme.

Kdo jsme?

Prodáváme originální software a herní licenční klíče po celém světě. Naši zákazníci pocházejí ze všech částí světa a věří nám, že jim dodáme originální klíče v rámci nákupu do 24 hodin a přes bezpečnou platbou online.

Vynikající zákaznický servis včetně live chatu

Máte dotazy? Potřebujete pomoc před nebo po objednání? Jsme tu vždy pro vás. Keysoff.com se pyšní tím, že svým zákazníkům nabízí skvělé služby. Zašlete nám své dotazy e-mailem na adresu service@Keysoff.com nebo s námi live chatujte na Keysoff.com a jeden z našich přátelských vedoucích zákaznické podpory udělá vše pro to, aby vám pomohl.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat