TOP 2 chytré hodinky od českého výrobce sponzorovaný článek

TOP 2 chytré hodinky od českého výrobce [sponzorovaný článek]
2020-10-05T16:29:13+02:00
• 5. 10. 2020
2

Společnost SMARTOMAT je zajímavá hned na několika frontách. Jedná se o českou firmu, která vznikla před čtyřmi lety, tedy v roce 2016. Jejím hlavním sortimentem jsou chytré hodinky a fitness náramky. V podstatě tedy nabízí to, co všichni poslední roky tak moc chceme. Chceme sledovat a monitorovat náš zdravotní stav, splňovat sportovní aktivity, pálit kalorie a to hlavně za pár korun. Zkrátka a jasně, chytré hodinky a fitness náramky jsou skvělým společníkem nejen pro ty, kteří nechtějí platit za osobního trenéra, ale také poslouží jako módní doplněk.

SMARTOMAT vám určitě nezaručí, že budete ihned hubnout a přejdete na správný životní styl. Může vám ale výrazně pomoci se k těmto činnostem a cílům postupně dostat / vypracovat. Ve svém portfoliu nabízí hned celou řadu zajímavých produktů, které nejen že monitorují váš zdravotní stav, ale také vás motivují ke sportovním činnostem. Nic složitého a vážného, prostě vám hodinky nebo náramek značky SMARTOMAT řekne „je čas se hýbat“. Co má nyní internetový obchod v nabídce?

Chytré hodinky Armodd Candywatch Crystal

Že je výrobce Smartomat chytrý, o tom svědčí také nabídka pro ženy. Konkrétně model Armodd Candywatch Crystal je limitovaná edice chytrých hodinek z prémiové kolekce Armodd. Nabízí například unikátní blyštivý ciferník, kovový řemínek s magnetickým zapínáním, sférické sklo a pět nových zobrazení ciferníků. Hodinky ale mohou zaujmout také svou elegancí a minimalistickým řemínkem s magnetickým zapínáním, což ženy / dámy / slečny ocení. Samozřejmě i tento model nabízí všechny užitečné chytré funkce pro sport i běžný den. Model tak dokáže zaznamenávat každodenní aktivitu a zvládne i měření srdečního tepu. Po spojení s telefonem upozorní na příchozí hovory, SMS a další notifikace. Přímo na hodinkách pak uvidíte údaje volajícího a zprávu si můžete ihned přečíst, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy nebo kabelky.

06 1920x1333x

I zde platí, že v mobilní aplikaci si přesně podle svých potřeb nastavíte, na co vás mají hodinky upozorňovat. Aplikace zobrazuje denní statistiky vaší aktivity, včetně ušlých kroků, kilometrů, spálených kalorií a měření spánku. V aplikaci si můžete mimo jiné nastavit i příjemné probuzení pomocí vibrací.

Dámské chytré hodinky Armodd Candywatch Crystal jsou pak dostupné ve dvou provedeních – stříbrná a zlatá. Jsou vyrobené z kvalitní oceli a skla. Kovový magnetický řemínek dokonale padne na zápěstí. K chytrým hodinkám si můžete pořídit i stylový vyměnitelný kožený řemínek v černé a bílé barvě. Hodinky umožňují pět zobrazení ciferníku. Displej hodinek se umí rozsvítit i otočením zápěstí.

chytré hodinky

Hodinky samozřejmě zaznamenávají ušlé kroky, vzdálenost a spálené kalorie. Pokročilý senzor hodinek změří aktuální tepovou frekvenci a tlak. Nastavit si můžete i měření tepové frekvence v pravidelných intervalech. Pomocí mobilní aplikace v češtině máte dokonalý a podrobný přehled o vašem životním stylu. Sportovní režim hodinek vám navíc umožňuje změřit jednotlivé sportovní aktivity a tréninky.

Pokud vás tento model zaujal, můžete si jej zakoupit na internetovém obchodě SMARTOMAT. Stačí přejít ZDE. Za cenu 2 590 Kč vč. DPH jde opět o velice zajímavé a lákavé zboží.

SMARTOMAT Roundband 2

Konkrétně tento produkt nabízí velmi minimalistický design. Svými chytrými funkcemi dokáží hodinky zaznamenávat každodenní aktivitu, tj. počet kroků, spálené kalorie a spánek. Právě spánek neumí sledovat a monitorovat ani Apple Watch, což jsou hodinky za zhruba 13 000 Kč. Určitě si netroufáme tyto dva světy srovnávat, tedy Apple Watch a SMARTOMAT Roundband 2. To ale neznamená, že byste nemohli s druhým zmíněným produktem dosáhnout na podobnou kvalitu za zlomek ceny.

chytré hodinky

Model Roundband 2 po spojení s mobilním telefonem (Android či iOS) vás začne upozorňovat na vše důležité. Očekávat tak můžete synchronizované upozornění a podobně. Přímo na displeji třeba uvidíte údaje volajícího a zprávu si můžete ihned přečíst. V mobilní aplikaci si podle svých potřeb nastavíte, na co vás má náramek upozorňovat. Kromě toho hodinky od

chytré hodinky chytré hodinky

SMARTOMATu umí změřit tepovou frekvenci, krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi. To je poměrně hodně muziky za tak málo peněz. Konkrétně se bavíme o částce 1 290 Kč vč. DPH. Kupujte ZDE

Co dále hodinky zvládnou?

  • Upozorní na příchozí hovory, SMS, zprávy z aplikací a události
  • Měření tepové frekvence a orientační měření krevního tlaku a saturace kyslíku v krvi
  • Změří kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie i spánek
  • Přehled všech statistik přímo v mobilní aplikaci Da Fit (v češtině)
  • Sportovní režim: 7 různých aktivit
  • Výdrž baterie až 5 dní a až 15 dní v pohotovostním režimu
  • 3 zobrazení ciferníku
  • Stupeň krytí proti vodě a prachu IP67

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Fida Hartel

7. 10. 2020, 3:41

Na aliex. Jsou kolem 250kc…tak to je docela podvod a placena reklama…a rovnez leva na ctenare dotekomanie.Ja osobne rusim odber novinek na dotekomanii…cekale jsem vetsi nestranost.

Lukáš Vitek

6. 10. 2020, 15:41

Tyhle hodinky se dají sehnat mnohem levněji na Wish podle mě je tam kupuji a pak jen přeprodáváji dále

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat