MagSafe je nový doplněk pro iPhone 12 a 12 Pro

MagSafe je nový doplněk pro iPhone 12 a 12 Pro
2020-10-13T20:34:21+02:00
• 13. 10. 2020

Zdroj: Keynote

Apple kromě nových iPhonů 12 představil také technologii MagSafe. Jedná se konkrétně o řadu doplňků, které které se k iPhonu rychle připnou a umožňují bezdrátové nabíjení. Jejich barevnými kombinacemi si iPhone uživatel bude moci doladit přesně podle svého stylu.

Nový iPhone 12 Pro a Pro Max představen: nový design spolu s 5G, cena stále od 29 990 Kč

MagSafe přichází jako doplněk pro iPhone

V prodeji je například průhledný kryt s MagSafe, který vyjde na 1 290 Kč. Je vyrobený ze směsi opticky čirého polykarbonátu a pružných materiálů, obepíná tlačítka telefonu a neměl by bránit jeho ovládání. Z vnější i vnitřní strany je kryt proti poškrábání.

iPhone 12 a iPhone 12 mini oficiálně představeny

MagSafe MagSafe

Zdroj: Apple

Díky integrovaným magnetům, které k iPhonu 12 a 12 Pro přilehnou. Zarovnané magnety zaručují rychlejší a jednodušší bezdrátové nabíjení než doposdu, alespoň to nám Apple tvrdí. Když iPhone potřebujete nabít, i s nasazeným krytem k němu přicvaknete nabíječku MagSafe nebo ho položíte na Qi nabíječku.

Apple během své konference prohlásil, že každý kryt má za sebou tisíce hodin testování v průběhu navrhování i výroby. Díky tomu prý kryty nejen dobře vypadají, ale hlavně iPhone chrání při pádu a před poškrábáním.

MHLR3 AV3 2000x2000x MagSafe

Zdroj: Apple

V prodeji je ale také kožená peněženka. Apple se zde snažil tlačit důraz hlavně na styl a praktičnost. Na zadní stranu telefonu si totiž můžete schovat občanku nebo platební karty. Peněženka je vyrobená ze činěné francouzské kůže a silnými magnety se přichytí k zadní straně iPhonu. Můžete ji přicvaknout i k telefonu s nasazeným průhledným nebo silikonovým krytem a vytvořit si díky tomu osobní kombinaci. Konkrétně tato peněženka vyjde na 1 790 Kč. Samotná nabíječka MagSafe stojí 1 190 Kč. 

Zdroj: apple.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat