Dotekomanie.cz

Google Fotky dostávají nový editor

Photos Editor Hero Portrait light2xmax 1000x1000 1623x675x

Zdroj: Google

Včera jsme se dočkali představení nových telefonů Pixel, přičemž se Google pochlubil i novinkami v rámci fotografií. Jednou z nich je například nasvícení tváře při portrétním focení. Ale to není vše. Celá aplikace dostane nový editor, který by měl být intuitivnější.

Google Fotky konečně dostávají nové menu na sdílení

Nový editor

Před nějakým časem se podařilo zachytit, že Google pracuje na předělání editoru pro fotografie. V rámci včerejších novinek byla představena nová verze, která je o poznání větší a nabízí spíše horizontální posouvání s cílem úpravy a ladění snímků.

Zdroj: Google

Jde vidět, že ovládací prvky jsou větší, aby bylo jednodušší je ovládat palcem. Vše byste měli ovládnout bez nutnosti přechycení mobilu pro dosažení na nějaký prvek. Jednou z hlavních novinek aplikace je možnost umělého nasvícení, kde Google používá pokročilé algoritmy, aby byl výsledek přirozený.

Zdroj: Google

Funkce nasvícení ale bude omezena na nejnovější Pixel smartphony, ale později se dostane i na starší modely. Můžeme předpokládat, že po nějakém čase bude funkce dostupná i pro další smartphony jiných značek.

Zdroje: blog.google, theverge.com

Exit mobile version