Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – V60, Razr 5G, Poco X3

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Armor 9E, Moto G9 Plus, A91

LG V60 ThinQ 5G

V únoru LG představilo další top model s označením V60, ale ten se zatím nedostal na český trh. Zájemci ale mohou novinku začít vyhlížet, jelikož první obchod zařadil tento model do nabídky. Pravděpodobně se další přidají, ale zatím nemáme další informace o dostupnosti.

Specifikace LG V60 ThinQ 5G

Motorola Razr 5G

Druhá generace smartphonu Razr s ohebným displejem míří na český trh. Zatím jsou k dispozici jen předobjednávky, přičemž dostupnost by měla být do jednoho měsíce. Cena je značně vysoká, ale na druhou stranu je pochopitelná vzhledem k unikátnosti těchto zařízení.

Specifikace Razr 5G

Motorola Moto E7 Plus

Mezi levnější novinky patří Moto E7 Plus od společnosti Motorola, i tak cena atakovala takřka hranici 4000 Kč. Kromě rozlišení displeje a slabšího procesoru jsou ostatní specifikace na dobré úrovni, zejména pak 5000mAh baterie, byť se o nabíjení stará stařičký konektor microUSB.

  

Specifikace Motorola Moto E7 Plus

Samsung Galaxy M11

Březnová novinka Galaxy M11 se dostává na český trh. Dala by se srovnat s modelem E7 Plus, minimálně z pohledu kapacity baterie. V tomto případě je ale na zádech foťák s nižším rozlišením a úložiště nenabízí takovou velikost. Navíc zaplatíte o několikset korun více.

 

Specifikace Samsung Galaxy M11

Poco X3

Pokud hledáte cenově dostupný a dobře vybavený smartphone, neměl by vám ujít pozornosti model Poco X3. S cenou nad hranicí 6000 Kč se nabízí rychlé nabíjení, 120Hz displej, 64MPx foťák, stereo reproduktory a dokonce základní odolnost vůči vodě a prachu.

Specifikace Poco X3

Huawei P30 Pro

Skutečně se do našeho výběru dostal model Huawei P30 Pro (recenze), který již není sice nejnovější, ale na druhou stranu se stále jedná o velmi dobře vybavený loňský top model, který má navíc Google Play služby a aplikace. Navíc se objevil ve verzi s 512GB úložištěm za cenu pod 17 000 Kč, což není špatné.

Specifikace Huawei P30 Pro

Exit mobile version