Amazfit Neo přichází s originálním retro designem

Amazfit Neo přichází s originálním retro designem
2020-09-12T18:00:17+02:00
• 12. 9. 2020

Zdroj: FoneArena

Společnost Huami představila zbrusu nové chytré hodinky Amazfit Neo. Ty přicházejí v originálním retro designu. Konkrétně hodinky nabízí 1,2palcový čtvercový černo-bílý displej. Zobrazovací panel je mimo jiné velmi energeticky úsporný, jde totiž o STN LCD. Výrobce uvádí, že displej je jasný i na přímém slunečním světle. 

Amazfit Neo se čtvercovým displejem

Panel je pak osazen v plastovém těle se čtyřmi hardwarovými tlačítky. K dispozici je 24hodinové automatické monitorování srdeční frekvence nebo třeba vodotěsnost 5ATM (pět atmosfér) – v praxi to znamená, že se s hodinkami potopíte až do hloubky 50 metrů, což ale nedoporučujeme. 

Amazfit Neo

Zdroj: FoneArena

Amazfit Neo disponují třemi režimy, jmenovitě jde o běh, chůzi a jízdu na kole. Ačkoliv je zařízení vybaveno jen černo-bílým displejem, dokáže přijmout oznámení o hovorech, zprávách, e-mailech, počasí a dalších aplikacích. Zmínit můžeme také sledování spánku či aktivity, Bluetooth 5.0, kompatibilitu s Androidem a iOS, nebo třeba hmotnost 32 gramů. 

Uvnitř zařízení je přítomna 160mAh baterie s výdrží na jedno nabití až 28 dní (při běžném používání, 37 dní při energetickém používání). Amazfit Neo je v prodeji v černé, zelené a oranžové za 43 dolarů, tj. cca 960 Kč.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat