Ulefone uvádí odolný model Armor 8

Ulefone uvádí odolný model Armor 8
2020-08-27T06:40:56+02:00
• 27. 8. 2020

Zdroj: Ulefone.com

Společnost Ulefone do populární modelové řady Armor zařazuje dalšího zástupce s číslovkou 8, který nebude nijak výrazně vybočovat oproti zařízením ze stejné série. Aby čínský výrobce udržel stále konkurenceschopnou cenovku, tak mimo jiné nasadil levnější procesor od MediaTeku. Samozřejmostí je konstrukce osazena prvky zaručující zvýšenou odolnost nebo nejnovější verzi operačního systému Android.

Nevyniká v davu

Výbava zahrnuje 6,1palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a ve „Waterdrop“ výřezu naleznete 8megapixelovou kamerku určenou spíše na videohovory. Hardwarová část zahrnuje osmijádrový procesor Helio P60, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a 64GB interní úložiště, které rozšíříte pomocí paměťové microSD karty. Článek baterie s kapacitou 5 580 mAh podporuje technologii rychlého 15W nabíjení.

Armor 8 3 696x392x Armor 8 2 696x392x

Zdroj: Gizmochina.com

V zadní části vyniknou tři objektivy fotoaparátu složené z 16MPx, 5MPx a 2MPx snímače. Nechybí LED blesk pro přisvětlení a ani čtečka otisků prstů umístěna tentokrát v boční části telefonu. Zvýšená odolnost dosahuje na certifikace IP68, IP69K, MIL-STD-810G. Seznam specifikací uzavírá technologie NFC, systém Android 10, notifikační LED dioda, 3,5mm sluchátkový jack či USB typu C.

Vybírat lze ze tří barevných variant (černá, červená, oranžová), přičemž doporučená cena je stanovena na 250 dolarů (tj. cca 5 528 Kč).

Armor 8 1 1000x500x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, ulefone.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat