LG K42 bude sloužit nejméně náročným aktualizováno

LG K42 bude sloužit nejméně náročným [aktualizováno]
2020-08-17T14:45:45+02:00
• 17. 8. 2020

Zdroj: XDA-Developers

2

Aktualizováno 17. 8.

Chystaná novinka LG K42 dává o sobě znát prostřednictvím nejrůznějších certifikací. Nyní se dozvídáme, že nabídne baterii o kapacitě 3900 mAh a bude se nabízet rychlé 10W nabíjení. Dle dostupných dat bude mít 3 GB RAM a 64GB úložiště, přičemž dojde s Androidem 10. Odhadujeme tedy, že by k představení mohlo dojít během září.

Původní článek 2. 8.

Veřejně přístupná databáze Google Play Console má na svědomí další únik telefonu z dílny společnosti LG, který protentokrát bude patřit mezi nejslabší články v jejich současné nabídce. Jihokorejský výrobce samozřejmě do dnešní doby neprozradil jedinou informaci, ale zahraniční zdroje počítají s několika mobilními novinkami a mezi nimi naleznete také dnešní přírůstek nesoucí označení K42.

Ztratí se v davu

Chystané zařízení s největší pravděpodobností bude mít za úkol částečně nahradit v portfoliu model K41S z února letošního roku, což potvrzují již dostupné prvky výbavy ze seznamu specifikací. Databáze Googlu přímo potvrzuje displej s neupřesněnou úhlopříčkou, ale připisuje mu totožné rozlišení HD+ (1 600 x 720 pixelů). Zveřejněná fotografie překvapivě neodhaluje přední selfie kamerku, takže může fungovat i na vyjíždějícím mechanismu.

lg k42 724x1024x

Zdroj: Gizmochina.com

Z hardwarové stránky si zaslouží zmínku například osmijádrový procesor Helio P22 (MT6762) od MediaTeku s grafickým čipem PowerVR GE8320 a operační paměť RAM o velikosti 3 GB. K ní by mohli připojit minimálně 64GB interní úložiště navíc podporující paměťové microSD karty. Předinstalovaný operační systém Android ve verzi 10 může přinést prodlouženou softwarovou životnost ve srovnání se starší generací. Bližší podrobnosti určitě přinesou následující týdny.

Zdroje: gizmochina.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

17. 8. 2020, 20:49

Příjemný telefonek pro široké masy zájemců, důležitá bude cena.

Martin Jeřábek

VIP 17. 8. 2020, 20:05

Samozřejmě baterie je 4000mAh.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat