Huawei uvádí dětské hodinky Children Watch 4X

Huawei uvádí dětské hodinky Children Watch 4X
2020-08-07T16:30:14+02:00
• 7. 8. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

2

Poslední tisková konference společnosti Huawei přinesla hromadu různých novinek a mezi ně patří i chytré hodinky nesoucí název Children Watch 4X. Jak už napovídá sám název, tak jsou určené výhradně pro nejmenší uživatele, kteří ocení spoustu užitečných funkcí a samozřejmě lákavé zpracování. Nakonec příliš nepotěšíme rodiče, protože čínský výrobce se vůbec nebál při nastavování konečné cenovky.

Cena téměř prémiová

Celkem robustní konstrukce se dočkala 1,41palcového AMOLED displeje s rozlišením 360 x 320 pixelů, pod který byla vložena 1GB operační paměť RAM a 16GB interní úložiště pro uživatelská data. Srdcem hodinek je nízkoenergetický procesor Kirin od HiSilicon, k němuž se váže podpora technologie NFC, Bluetooth či LTE sítí. O maximálně přesnou polohu dítěte se starají všechny známé i méně známé navigační systémy GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

Children Watch 4X 2 2810x1138x

Zdroj: Gizmochina.com

Jednodenní výdrž má pod kontrolou 800mAh článek s rychlým nabíjením, které jen za 20 minut dobije 50 % kapacity baterie. Pro videohovory je určena přední 5megapixelová kamerka, zatímco boční 8MPx objektiv má hlavně identifikovat okolní objekty za pomoci AI technologie. Dále vodotěsnost zaručují do hloubky 50 metrů a nechybí také vlastní obchod s přizpůsobeným obsahem pro děti. Nakonec prodej startuje od 19. srpna za cenu 199 dolarů (tj. cca 4 456 Kč) a na výběr budou tři barevné varianty (bílá, modrá, růžová).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Karel Straka

8. 8. 2020, 7:40

Moc hezké zrovna nejsou, ale možná budou aspoň dostupné narozdíl od Xiaomi mi kids watch.

Hakus von Tyros

7. 8. 2020, 21:32

Bych nekoupil ani dospělákovi .
Vyhozené kačky vykrádající Číně.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat