Dotekomanie.cz

OPPO Watch s Wear OS oficiálně

OPPO Watch 2 1824x777x

Zdroj: fonearena.com

V březnu tohoto roku jsme se dočkali nových hodinek od společnosti Oppo, ale jednalo se o verzi pro Čínu, takže nebyl obsažen plnohodnotný systém Wear OS od Googlu. Následně společnost nastínila, že se tyto hodinky objeví na globálním trhu, tentokrát právě s Wear OS a Google službami. Dnes jsme se dočkali představení.

Oppo Watch

Nové chytré hodinky Oppo Watch nabízí v hlavně Wear OS od Googlu a jsou poháněny procesorem Snapdragon Wear 3100 z roku 2018. Je škoda, že Oppo nezapracovalo a nepoužilo spíše novější procesor Snapdragon Wear 4100. Hodinky přichází ve velikostech 41 a 46 mm, takže se liší displeje, i kapacity baterií.

Zdroj: Fonearena.com

Oppo ale uvádí, že 46mm hodinky vydrží při běžném používání 36 hodin a při použití úsporného režimu až 21 dnů. Menší varianta pak 24 hodin používání a 14 dnů v úsporném režimu. Delší výdrž je docílena pomocí koprocesoru Ambiq Micro Apollo 3, který zajišťuje nejnutnější funkce. Hodinky mají také rychlé nabíjení VOOC.

Samozřejmostí je odolnost vůči vodě, senzor měření srdečního tepu a také NFC a GPS. Součástí jsou funkce na měření sportovních aktivit a různé další režimy. 41mm verze přijde v přepočtu přibližně na 4 400 Kč. 46mm verze hodinek pak stojí cca 5 900 Kč. Zatím nevíme, jestli a kdy se hodinky objeví na evropském trhu, případně českém, ale jakmile dostane více informací, aktualizujeme článek.

Specifikace 41mm

Specifikace 46mm

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version