Dotekomanie.cz

Motorola představila Moto One Fusion

Portada 1200x675x

Zdroj: Motorola

Na začátku června jsme se dočkali představení smartphonu Motorola Moto One Fusion+, přičemž jsme věděli, že by mělo dojít ještě na uvedení slabší verze bez plus v názvu. Nyní jsme se v podstatě dočkali, jelikož výrobce představil model Moto One Fusion Latinské Americe.

Slabší sourozenec

Už jen chybějící plus v názvu jasně naznačuje, že parametry budou slabší. Nejde jen o mírnou úpravu, například displej nabízí jen HD+ rozlišení a kapacita operační paměti byla snížena o 2 GB na 4 GB. I úložiště je poloviční, i tak by mělo 64 GB dostačovat většině uživatelům. Co se týče procesoru, nedošlo na dramatické snížení. Nabízí se Snapdragon 710 od Qualcommu.

Zdroj: Motorola

V případě foťáků na zadní straně, ke snížení došlo jen u hlavního snímače, kde místo 64 MPx najdeme 48 MPx. Pro širokoúhlé snímky poslouží 8MPx, pro makro je zde 5MPx senzor a nechybí 2MPx pro hloubku ostrosti. Přední kamera tentokrát není ve výsuvném mechanismu. Firma ji ukryla do menšího výřezu a nabízí 8 MPx. Co se týče baterie, zde zůstala stejná kapacita, tedy 5000 mAh.

Zatím není jasné, kolik novinka stojí. V dohledné době má zamířit i do Evropy, ale budeme si muset počkat na oficiální stanovisko lokální pobočky.

Specifikace Moto One Fusion

Zdroj: xda-developers.com

Exit mobile version