Fitbit Charge 4 získává Smart Wake, dynamické GPS a další

Fitbit Charge 4 získává Smart Wake, dynamické GPS a další
2020-07-13T15:00:52+02:00
• 13. 7. 2020

Zdroj: AndroidPolice

Fitbit Charge 4 určitě patří mezi lepší chytré náramky. Tak trochu ale tento model upadá po boku Inspire HR a Versa 2, které společnost také nabízí. Nůžky mezi Versa 2 a Charge 4 se ale opět o něco zavírají, protože výrobce vydal nový instalační balíček 1.96.29. Díky této aktualizaci získává model Fitbit Charge 4 funkci Smart Wake, dynamické GPS a přizpůsobitelný časový limit. 

Fitbit Charge 4 umí další kousky

Dynamické GPS má za cíl řekněme pomoci zvýšit výdrž baterie. Doposud jste si mohli vybrat pouze mezi on-device GPS a phone GPS. Většina uživatelů používalo výchozí možnost, i když u sebe měli svůj mobilní telefon. Nový dynamický režim se automaticky mezi těmito režimy přepíná v závislosti na tom, zda s sebou má telefon. Po nainstalování aktualizace je ve výchozím nastavení zapnutý.

Fitbit Charge 4

Zdroj: Fitbit

Funkce Smart Wake (ve volném překladu Chytré Probuzení) bylo zpočátku k dispozici pouze u hodinek Fitbit. Charge 4 se tak stává prvním chytrým náramkem firmy, který funkci obdržel. Jednoduše řečeno, Smart Wake vás probudí 30 minut před nastaveným budíkem, pokud zjistí, že se nacházíte v nejlepším momentě pro probuzení. Jestliže se v 30 minutách nebudete nacházet v lehké fázi spánku, zazvoní budík v nastavený čas. Tento režim ale musíte při nastavování budíku nastavit ručně. Aktualizace firmwaru se postupně rozšiřuje. Jakmile bude dostupná, budete o tom informovat prostřednictvím notifikace aplikace Fitbit. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat