Dotekomanie.cz

Black Shark 3S oficiálně, moc změn nečekejte

Black Shark 4

Zdroj: gizmochina.com

Červenec zřejmě patří herním smartphonů. Již jsme se dočkali uvedení herní pecky od Lenova, následoval ROG Phone 3 a nakonec i Nubia se pochlubila aktualizovaným modelem. Dnes se pochlubila společnost BlackShark spadající pod Xiaomi. BlackShark 3S je třetí model letošního roku této značky, ale nečekejte, že se jedná o kompletně nový model.

Letmá aktualizace

Jak již bylo nastíněno, BlackShark 3S je jen modifikovaný model z března tohoto roku. Konkrétně vychází ze slabšího a menšího smartphonu BlaskShark 3. V rámci specifikací jde vypozorovat, že společnost vylepšila úložiště na verzi UFS 3.1. Dále došlo na vylepšení displeje z 90 Hz na 120 Hz. To je v podstatě vše, nedočkali jsme se ani novějšího procesoru Snapdragon 865 Plus. Je zde stále použit původní Snapdragon 865.

Zdroj: gizmochina.com

Firma se chlubí, že zapracovala na vnitřní chlazení, respektive odvodu tepla. Vzhledem k tomu, že rozměry jsou stejné a ani se nezměnila hmotnost, soudíme, že se jedná o minoritní úpravy. Po softwarové stránce firma vylepšila herní funkce a možnosti, které mají napomoci v lepším prožitku a ovládání. Stále se nabízí větší baterie s 65W nabíjením.

BlackShark uvedl také herní příslušenství v podobě dodatečného chlazení a herních ovladačů. Bonusem navíc mají být speciální návleky na palce, aby si uživatel asi neopotřeboval prsty. Tato sranda přijde přibližně na 90 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Specifikace Black Shark 3S

Cena základního modelu byla stanovena na 3999 juanů, což je v přepočtu přibližně 12 700 Kč. Verze s 256GB úložištěm pak stojí 4299 juanů (cca 13 600 Kč) a nejvyšší verze pak rovnou 4799 juanů (cca 15 200 Kč). Zatím nemáme informace o dostupnosti v Česku, ale jakmile se něco dozvíme, aktualizujeme článek.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version