Realme Buds Air Neo přichází s cenou 990 Kč aktualizováno

Realme Buds Air Neo přichází s cenou 990 Kč [aktualizováno]
2020-06-09T16:43:03+02:00
• 9. 6. 2020

Zdroj: GSMArena

Aktualizováno 9. 6.

Ačkoliv jsme se dočkali několika novinek v rámci příslušenství od společnosti Realme, české zastoupení potvrdilo dostupnost jen pro sluchátka Buds Air Neo. Oficiální cena byla nastavena na 990 Kč. Do přímého prodeje zamíří 15. června.

Původní článek 27. 5.

Společnost Realme představila svá skutečně bezdrátová sluchátka pod názvem Buds Q a Buds Air Neo. Zajímavostí je hned několik. Třeba to, že sluchátka Buds Q byla navržena spoluzakladatelem Hermès José Lévym a přicházejí s 20hodinovou výdrží. 

Realme Buds Q nabídnou nejen certifikaci IPX4

Za zmínku takhle na začátku rozhodně stojí certifikace IPX4, kterou výrobci pomalu a jistě začínají nasazovat. I přesto ale stále nejde o standard, takže za tento krok Realme palec nahoru. S Buds Q byste se tak neměli bát stříkající vody či potu. 

Realme

Zdroj: GSMArena

Jednotlivá sluchátka jsou velká 10 mm a váží nízkých 3,6 gramů, tudíž jej v uchu nepoznáte. Celková hmotnost s dobíjecím pouzdrem činí 35,3 gramů. Samotné dobíjecí pouzdro pak podporuje rychlé 30W kabelové nabíjení – bohužel modul pro bezdrátové dobíjení chybí. 

Realme Buds Q se začnou prodávat za 17 eur, tj. cca 466 Kč bez DPH. Prozatím budou exkluzivním zbožím pouze pro Čínu. Ovšem díky čínským obchodům, jako je Gearbest, Aliexpress aj., si jej budete moci pořídit s výrazným předstihem. 

Buds Air Neo mírně odlišný model

Buds Air Neo jsou podobná sluchátkům výše. Výrazným rozdílem jsou o něco větší konstrukce jednotlivých sluchátek, který činí 13 mm. Bohužel ani zde se nenachází bezdrátové nabíjení či podpora Environment Noise Cancellation. Na druhou stranu tu máme audio kodek AAC pro lepší zvukový zážitek či dynamické basy. Sluchátka také mají herní režim s nízkou latenci, konkrétně režim nabídne o 50 % menší latenci při hraní díky čipu R1.

Realme Buds Air Neo 2 1024x647 1024x647x realme Buds Air Neo Case 1024x738 1024x738x

Zdroj: FoneArena

Buds Air Neo nabízí i dotykové ovládání, což zaručí větší pohodlí během používání. Realme Buds Air Neo nabízí až 17hodinovou kombinovanou výdrž na jedno nabití – průměrná výdrž jednotlivých sluchátek činí tři hodiny. Díky implementovanému Bluetooth 5.0 byla latence eliminována na pouhých 119,2 ms. K dispozici je také Instant Auto Connection funkce, která je exkluzivní pouze pro chytré telefony značky Realme. Právě díky ní se sluchátka rychle a automaticky připojí. V prodeji budou tři varianty – zelená, červená a bílá. Realme Buds Air Neo se budou prodávat v Číně za 950 Kč bez DPH. 

Realme nabízí powerbanky s rychlým nabíjením

Společnost si pro širokou veřejnost připravila také menší novinky v podobě dvou powerbanek 30W Dart a Power Bank 2. První zmíněná dobíjecí stanice nabízí 10 000mAh baterii, přičemž zvládne zařízení dobíjet pomocí rychlého 30W nabíjení. Cena však není prozatím známa. 

powerbanka powerbanka

Zdroj: GSMArena

Druhou novinkou je Power Bank 2 s kapacitou 10 000 mAh a podporou obousměrného 18W nabíjení. Nabízí jeden USB-A a jeden USB-C port. Power Bank 2 se začíná prodávat za 330 Kč bez DPH. 

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat