Nejmenší 4K Mini PC LarkBox od CHUWI je v prodeji! sponzorovaný článek

Nejmenší 4K Mini PC LarkBox od CHUWI je v prodeji! [sponzorovaný článek]
2020-05-08T14:59:51+02:00
• 8. 5. 2020

Nedávno společnost CHUWI představila Mini PC LarkBox, jehož konstrukce je menší než jablko. To u mnoho spotřebitelů vzbudilo velkou pozornost. Nyní firma oznámila, že LarkBox bude koncem května k dispozici na Indiegogo. Cena činí 199 amerických dolarů, tj. cca 5 000 Kč bez DPH. Cena ale může být po spuštění ještě nižší.

LarkBox už za 5 000 Kč

Konstrukční rozměry LarkBox činí pouhých 61 x 61 x 43 mm a váží 127 gramů. Lze jej tedy velice jednoduše zabalit a přepravit. Zařízení je také velké jako jablko a mnohonásobně lehčí než většina telefonů na trhu. 

LarkBox

Velmi malá velikost se hodí pro různé scénáře použití. Samozřejmě přednosti zařízení využijete ve chvíli, kdy jej budete chtít přenášet. Například do práce si LarkBox můžete velmi pohodlně vzít s sebou. Nebo zařízení můžete použít jako centrum domácí zábavy, protože se dokáže připojit ke 4K TV. Můžete tak skrze něj sledovat filmy ve vysokém rozlišení. Dokonce je možné LarkBox připevnit na zadní stranu monitoru nebo televizoru skrze rozhraní VESA. Díky tomu tak můžete velice jednoduše vytvořit All-In-One počítač. 

reger 1267x713x

Dokonale se hodí pro kancelářskou práci a zábavu, protože je vybaven procesorem Intel N4100, vestavěnou grafickou kartou UHD Graphics 600. Dále zde najdeme 6 GB operační paměti a 128GB SSD. Mezitím podporuje také 128GB microSD karty. U procesoru je pohotovostní napájení pouze 5 W. Díky konstrukci aktivního chladicího ventilátoru tento model při vysokém zatížení negeneruje žádné vysoké teploty.

Nejmenší 4K mini PC

Pokud si novinku od CHUWI zakoupíte, očekávat můžete velmi malou konstrukci a poměrně velký komplexní výkon. Jeho komplexní výkon je ekvivalentní malému stolnímu počítači, který může poskytnout vysoce kvalitní zážitek pro kancelářskou práci a zábavu. Těšit se také můžete na podporu Bluetooth 5.0, či integraci klasických portů, jako je USB-C, HDMI nebo 3,5mm jack. Více informací o něm naleznete v odkazu ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat