Kudy z nudy v telefonu – dovolená v Česku s tipy na výlety v kapse

Kudy z nudy v telefonu – dovolená v Česku s tipy na výlety v kapse
2020-05-21T10:00:14+02:00
• 21. 5. 2020

Zdroj: Jiznicechy.cz

1

Z důvodu pandemie čínské chřipky neboli SARS-CoV-2 máme nyní bohužel omezené možnosti pohybu a převážná část letní dovolené bude strávená v České republice. K lepšímu prožití dovolené tak může posloužit aplikace Kudy z nudy od CzechTourismu českého ministerstva pro místní rozvoj. Aplikace se do chytrých telefonů dostala v prosinci loňského roku a zpočátku neměla dobré recenze od uživatelů, vývojáři však na aplikaci zapracovali a pro letní dovolenou může být skvělým pomocníkem. Například na App Store má skvělých 4,9* z celkových pěti.

česko, země příběhů

Zdroj: Markheting.cz

Když nesmíme za hranice, poznáme krásy Česka

CzechTourism vzniklo v roce 1993 a od té doby je zastřešující organizací cestovního ruchu v Česku, která se snaží propagovat Česko jako vhodnou turistickou destinaci. Kudy z nudy nabízí přes 80 000 tipů na výlety. Nejvíce jsou tyto tipy vyhledávány rodinami s dětmi. Celkem navštíví web v době hlavní turistické sezóny přes léto kolem 100 000 unikátních návštěvníků denně. Za celý rok zaznamenali návštěvnost atakující 20 miliónů. V letošním pandemickém roce se očekává vyšší, jelikož cestování bude možné převážně po Česku.

Aplikace KZN tipy na vylety 582x343x 1

Zdroj: play.google.com

„Dvě třetiny uživatelů přichází na Kudy z nudy z mobilu nebo tabletu. Abychom jim usnadnili a zpříjemnili vyhledávání, spustili jsme pro ně mobilní aplikaci Kudy z nudy – tipy na víkend,“ říká ředitel  CzechTourism  Jan Herget a pokračuje: „V letošním roce se zaměříme především na úpravu mobilní verze portálu, tvorbu unikátního obsahu a vytvoření prostředí pro marketingovou spolupráci s regiony a podnikateli.“

Aplikace v nedávné době obdržela aktualizaci, díky které můžete vybírat zajímavá místa nejen podle kategorií či dle mapy, ale také podle hodnocení ostatních uživatelů. Pro využití funkce je však nutné se přihlásit, pokud chcete též hodnotit. Přibylo i propojení s aplikací Záchranka, tedy můžete z aplikace přímo využít aplikaci Záchranka, což se dle tvůrců hodí například při kontaktování Záchranné či Horské služby, pokud nechcete ze zrovna otevřené aplikace překlikávat do jiné.

logo-app Kudy z nudy - tipy na víkend Czechtourism Zdarma ANDROID logo-app Kudy z nudy - tipy na víkend CzechTourism Zdarma iOS

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Já nevím, jestli jsem jediný, ale přes léto prostě výlety nezvládám – nejradši doma ležím na posteli, snažím se přežít to ukrutné vedro (což tedy v poslední době hlavně díky klimatizaci. není takový problém) a koukám na televizi :-D Naštěstí to má přítelkyně podobně, a tak cestujeme po České republice i zahraničí až na podzim :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat