Elephone ukáže modely E10 Pro a PX Pro

Elephone ukáže modely E10 Pro a PX Pro
2020-05-29T13:30:24+02:00
• 29. 5. 2020

Zdroj: Elephone.hk

O rozšíření produktové nabídky se zanedlouho postará společnost Elephone, která chystá představit model s označením E10 Pro a PX Pro. Obě mobilní novinky budou vylepšenými nástupci předchozích generací. Ovšem ani jeden z nich nezapadne do vyšších pater ve střední třídě. Čínský producent pravděpodobně nemá ambice zaujmout náročné uživatele, a i proto možná nasadí cenově přijatelnou hranici.

Zaujme na pohled

U prvního zástupce E10 Pro bude mírně přepracován přední panel s tím, že standardní „Waterdrop“ výřez vystřídá doslova díra v tradičním místě – vlevo nahoře. Druhou novinkou se stanou nové barevné varianty a případní majitelé tak dostanou možnost si vybrat z celkových tří provedení. Ostatní prvky výbavy údajně zůstanou bez změn, ale tuto domněnku brát spíše s trochou dávky rezervy.

E10 Pro 1 768x576x E10 Pro 2 768x576x

Zdroj: Gizmochina.com

Model PX Pro čeká výraznější obměna ze všech úhlů. Ve vnitřní části se ukáže výkonnější hardware nebo displej v poměru stran 19:9 zabere ještě větší část plochy. Přepracování lze zpozorovat i vzadu u čtečky otisků prstů, která nově tvoří jeden celek s objektivy fotoaparátu a LED bleskem. Nakonec můžeme dodat, že Elephone by měl zároveň oznámit celou řadu nositelných zařízení či příslušenství k chytrým zařízením.

PX Pro 1 768x484 768x484x PX 800x504x

pxpro2 2 1000x1000x

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat