AirPods Studio dorazí už za pár měsíců

AirPods Studio dorazí už za pár měsíců
2020-05-24T16:30:52+02:00
• 24. 5. 2020

Zdroj: MacRumors

1

Není to tak dávno, co jsme s velkým a šťastným úsměvem psali o připravovaných sluchátkách AirPods Studio. Apple ale zřejmě ve vývoji natolik pokročil, že je představení doslova na spadnutí. Ve velmi blízké budoucnosti bychom se tak měli nových sluchátek dočkat. 

AirPods Studio budou „nástupcem“ Beats Studio 3

Podle nejnovějších spekulací se zdá, že se AirPods Audio představí už v létě, případně pak na podzim letošního roku. Zajímavé je, že o dodávky se bude starat továrna ve Vietnamu, která objednávku od Applu má splnit ve stanoveném termínu. Jinými slovy, sluchátka jsou již hotová a nyní probíhá hromadná výroba. 

Na druhou stranu, virtuální konference WWDC 20 (Worldwide Developers Conference) může být skvělou příležitostí k představení nových sluchátek. Konference se bude počínaje dnešním dnem, tj. 22. května 2020, přesně za měsíc. 

AirPods Studio

Zdroj: MacRumors

Nová bezdrátová sluchátka AirPods Studio se budou prodávat za 349 dolarů, což je cena, za kterou se prodávají sluchátka Beats Studio 3. Apple ale má nabídnout hned na dvě varianty. Jedna verze by měla cílit výhradně na audiofily a zákazníky, kteří si rádi připlatí. Nabídne například materiál vyrobený z kůže. Naopak druhá varianta bude cílit na opačnou stranu, tedy na sportovně založené uživatele. Samozřejmě tomu budou přizpůsobeny i jednotlivé části a materiály sluchátek. Ta by totiž měla být velice lehká, aby nijak nepřekážela při sportovních aktivitách. 

Společnost v tomto případě pak bude sázet na jednotný design, ovšem sluchátka se budou lišit v materiálech a možnostech, viz text výše. Obě sluchátka tak nabídnou velké náušníky přes uši, která bude propojovat kovový rám. Podle Bloombergu zde Apple implementuje také magnetické části, konkrétně se bavíme o kovovém rámu a náušníků. Díky tomu by pak sluchátka měla být jednoduše přizpůsobitelná. 

Apple údajně také nabídne snadný proces složení, což se uživatelům hodí v případě, že budou chtít sluchátka umístit do batohu a podobně. I v tomto případě budou procesu pomáhat magnety. Jakým způsobem ale budou fungovat, to prozatím nebylo prozrazeno. Firma se ale celkově hodlá zaměřit na high-end audio.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 24. 5. 2020, 16:42

Bezdrátové sluchátka zaměřená na audiofily 😁 to ale nejde.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat